Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > pojištění Alza

o Navštíveno 2507x o
o 12.11.2015, 20:19 | Rajdlos
Řešil již někdo pojištění u Alzy na telefon, tedy nárokování např. nového kusu, když spadne telefon na zem (praskne třeba sklo)? Co jsem četl, tak mají nové obchodní podmínky, kde stojí, že se pojištění nevztahuje na poškození neopatrnou manipulací, dříve to kryli. Tak zda to má cenu platit. U rok starého telefonu to mám ještě za staré podmínky.

10.1.3 za poškození způsobené úmyslně anebo nedbalostí/neopatrností
pojištěného (např. rozsednutí, rozšlápnutí, přejetí
autem, neopatrná manipulace apod.),

díky

o 04.12.2015, 10:06 | Ian
kup si to electroworldu pokud nemaji mt o moc draží, tam pojistka kryje vše
o 04.12.2015, 10:14 | MazliG
já jsem nyní řešil taky, je fakt, že u Alzy je to "prý" blbě nastaveno - já jsem nikdy nekupoval telefon u operátora, ALE nyní např. S6 měli za stejnou cenu jako alza, nebo CZC + ke smlouvě o 2ku levnější - a pojistku FUNKČNÍ na "vše - takže o alze jsem taky slyšel na fcb o známého, že smůla ... já u Tmobilu 2 kila měsíčně a jsi relativně v klidu kdyby ...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3225 sekund.