Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Momentový klíč

o Navštíveno 2725x o
o 18.11.2015, 10:54 | tomi666
Rád bych dovybavil garáž na takové to hobby řádění, žádný servis, dílna, profi.. Chtěl bych koupit momentový klíč.. sem tam sobě nebo známým něco na moment u motorky, případně u auta, párkrát do roka. Už mě nebaví vždy půjčovat. Moment někde 40-200NM klasika 1/2 cenově třeba 1-1,5tis

Někdo nějaké zkušenosti, případně kde koupit.

Co ty různé levňochy v letácích ala Lidl atd, dá se vybrat něco lepšího, s momentem přibližným tomu, co si člověk opravdu nastaví?

Díky

o 18.11.2015, 11:12 | Chris
Ja som kupil v Kauflande za 15-20e a funguje dobre. Ci ma stale predpisany moment neviem, lb kalibracia stoji asi viacej ako cely kluc...
o 18.11.2015, 11:24 | Thullo
Mám z Lídlu za 499,- a maximální spokojenost!
o 18.11.2015, 11:26 | mr.brain
Taky z Lidlu, ale mám to primárně na kola a případně s tím dotáhnu vypouštěcí šrouby na vaně nebo převodovce.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.378 sekund.