Navštíveno 6007x

19.11.2015, 20:48 |
xSam Ahoj všem,
už to tady asi párkrát bylo, ale nic aktuálního jsem nenašel. Mohu poprosit o rady a tipy na vestavné spotřebiče, nejlépe konkrétní modely?
Potřebuji troubu, myčku, plynovou desku a digestoř. Mělo by to být v bílé nebo světle béžové barvě.
Docela se mi zamlouvá Siemens, ale ten zase není v bílé.
Cenově, trouba a myčka po 15K digestoř a deska po 5K.
Díky za každou radu
xSam

21.11.2015, 16:28 |
milfa Napiš mi do mejlu co by sis presne predstavoval a ja ti udelam nabidku.
Bosch dělá bílé s mají ted i pěknej design u vyšších modelů
Plynová deska je do budoucna nepoužitelný anachronismus, už jen díky problémům s větráním a přívodem vzduchu do místnosti, kde je takovýhle spotřebič v provedení "A" instalován, zpravidla nevyjde ani čtyřpascalový test.... obecně je více než vhodné se v prostorách kde žiješ a bydlí, kor dnes v době těsných oken a hyperizolací, zbavit věcí, co Ti spotřebovávají kyslík ze vzduchu který tam dýcháš, např. plynového vaření, kotlů či ohřívačů vody ve třídě "B" (odvod spalin komínem, sání vzduchu z místnosti kde je umístěn), a podobně.Stejně jako už jen blázen by si dobrovolně pořídil k pravidelnému vytápění krb nebo kamna bez externího přívodu spalovacího vzduchu.....

22.11.2015, 22:18 |
xSam Radku, ja si myslim, ze u 25m2 kuchyne plynova deska nebude problem. A mne se na plynu vadi proste skvele, vim jak to funguje, jak se co ohreje a proste me plamen bavi:-)

23.11.2015, 14:42 |
xSam milfa, díky za nabídku, ale opravdu zatím nevím co bych měl vybrat.
Nakonec jsem se rozhodl, že to bude nerez.
Jestli máš nějaké tipy, rozhodně se zlobit nebudu. Děkuji
kolega teď šel komplet do Beko kvůli záruce (5 let na všechno) - byl jsem se na to podívat a nevypadá to zle .... já šel do Electroluxu krom ledničky a taky si zatím nestěžuju ... jen desku mám indukci a tu bych z těch spotřebičů asi vychválil nejvíc,což Tobě je asi jedno ... mě prostě vyšlo nejlíp poměr cena/výkon/vzhled Electrolux (původně jsem se díval po Siemens/Bosch)...

25.11.2015, 20:21 |
Shr3k BEKO jsou Turci. 5letou záruku dává i IKEA na svoje elektro Whirlpool a Electrolux.
Já chtěl všechno od AEG a nakonec máme ledničku s mrazákem, indukci, mikrovlnku, troubu.
Kávovar se mě od nich designově nelíbil, tak máme Siemens.
Myčku máme Bosh, pač AEG nikde nebyla.
Vinotéku taky od Boshe.
Se vším vesměs spokojenost, ale já jako chlap nejvíc užívám kávovar, kterej je skvělej :)

26.11.2015, 21:41 |
Ravo Když není omezený budget, tak Miele
pro ostatní normální smrtelníky Bosch, AEG, Siemens.
jj, Miele je TOP, ale ta cena.
Kamarád si dovezl komplet vybavu kuchyně z Miele z německa. Cena o 1/3 nižší než mu nacenili po všech slevách tady.
Záruka jde za CZ zastoupením, v tom není problém.

27.11.2015, 14:29 |
xSam A jak je na tom electrolux? Mam mycku Bosch a s tou spokojenej nejsem, takze to zkouset uz nebudu...
my máme asi méně známého výrobce - ale máme troubu, mikrovlnku a polo indukci
[ Link ] lednička elektrolux, myčka aeg
My máme myčku, desku, troubu a mikrovlnku whirpool asi dva roky...pro mě spokojenost nepoužívám to :o)
Ale manželka už to v budoucnu v RD nechce...prý ji tam chybí to a ono. Dle mě si moc vymýšlí, ale to je její věc. Vše zatím funguje jak má. Lednička Bosch perfektní (hlučnost a spotřeba).
Ma smysl se drzet jednobo vyrobce? Ja bral od kazdeho neco, podle toho co by mel teoreticky vyrobce umetnejlik a jednou tolik za Miele sem davat nechtel :-) = lednice Liebherr, digestor Sirius, mycka AEG, trouba a mikrovlka Siemens kvuli designu,...
Tak já se přpojim k dotazu, začínám řešit kuchyn a absolutně nevim jaké spotřebiče nakoupit, respektive značku a konkrétní model.. vše chci vestavěné, provedení asi nerez v matu, děkuji za rady..

05.01.2016, 22:43 |
xSam Tak ja nakonec poridil mycku a troubu electrolux a varnou plynovou desku mam whirpool a musim rict, ze obrovska spokojenost se vsim.
Ta mycka je proste uzasna...