Navštíveno 2848x

20.11.2015, 06:34 |
DaveX Je někdo zapálený do dronů, nebo se v této problematice orientuje? Napadlo mě, že bych si nějakého pořídil :)
Zatím pokukuji po DJI PHANTOM, ale těch různých typů a konfigurací je na mě dost :)
Pokud někdo máte zkušenosti i s jinou značku, tak sem s tím.

20.11.2015, 11:56 |
Kapka (M)
Johanik má doma nějakého i s kamerou atd...
Mám Phantoma, jedničku, s FPV, k tomu Hero 3. zapálený nějak extra nejsem, ale něco málo vím, Phantom je asi idální, jen počítej s nákupem dalších baterek a příslušenství
Taky po nich koukám ale ty ceny sou zatím hodně vysoký, ale ta LIly nevypadá špatně.

21.11.2015, 22:13 |
Alííí Lily vypada libove, prodava to tu uz nekdo? To jako stoji 20k ?
[ Link ] Do 15. června běží předobjednávky za 520 dolarů (asi 15 tisíc korun), po tomto datu má být cena dvojnásobná, ale příslib první dodávky zní na únor 2016.
Další pacienti, co pomáhají lidem zlepšovat se ve střelbě na pohyblivý cíl nad vlastním pozemkem? :) Jen houšt, je to větší sranda a i levnější, než metačka asf.holubů :-D
Prave, ta LILY mi pripada jako jedina v uvahu v tom jak je iteligentni. Bohuzel co se mi nezda zatim, tak je to, ze se neumi vyhnout prekazce zatim.... :(
Udajne se pracuje na vylepseni tohoto problemu, tak uvidime.
Se koukej v úterý na Nově na Víkend, bude tam Juračka
dělá s tím pěkný záležitosti
[ Link ]

23.11.2015, 07:52 |
DaveX Crimson: díky moc, určitě to zkouknu. Zatím se mi docela líbí Phantom 3 Advance, ale počkám určitě po Vánocích. Nicméně GoPro má taky přijít na trh se svým dronem, tak je možné, že se také něco stane s cenami. Ale moc s tím nepočítám.