Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zlatý slavík 2015

o Navštíveno 3259x o
o 28.11.2015, 22:48 | crestik
Sleduje taky někdo bokem? Pouťovou estrádu zachránil bohužel jenom Gott svojí osobností, ať už vyhrává ze setrvačnosti, nebo jaký cirkus byl kolem jeno příjezdu/nepříjezdu :-/

o 28.11.2015, 22:55 | HIGHTOWER
on na to někdo kouká? :-D

To bylo jasné, a divím se mu, že tam šel, v době, kdy každý krchlá, viděl jsem jeho fotky při rozhovoru a vypadá fakt děsně, respektive je vidět, že se léčí z rakoviny, a takto riskovat zdraví, za to by mi to nestálo, i kdyby nevím co...

Ve stejné době, co on skončil v nemocnici napřed tedy se srdcem jako, tak Kubišová měla mrtvici, ke všemu v době nedaleko k 17. listopadu, no a kde se o tom psalo, mluvilo? Jen rychlá zmíňka... hnusná degradace jednoho umělce na rozdíl od druhého, který byl v TV ráno, v poledne, odpoledne, večer, v noci, všude pořád vzkazy, dotazy na kolegy, lidi, co mu přejí, po 2 dnech už jsem z toho blil... A obhajoby, že Gott je prostě Gott, pro mě osobně, smutné... A není to nic proti Gottovi, Kubišové, ale proti ovcím, médiím, prezentaci...
o 28.11.2015, 23:06 | crestik | Upraveno: 2015-11-28 23:07:21
...já čekám na Klička a TV se tu přepíná mezi Stardance a Slavíkem :-) Tak nějak pozoruju, kam až to může klesnout, bohužel se opět ukázalo, že Bouček může moderovat tak akorát v rádiu noční vysílání, fetka Pergnerka vyzvala Suchého, ať si ho vyndá a zazdil to ten nahatý na hrazdě...proto mi přišlo vystoupení Gotta s jeho úrovní a vtipem tak jediné, co to zachránilo od uplného pekla :-/
o 28.11.2015, 23:16 | cob1,2HTP:)
Gottak tak hodil par džoukůůů
o 29.11.2015, 00:06 | Mr.Scully
Na Slavíka jsem tedy nekoukal (ta anketa popularity má do jakéhokoliv kvalitativního měřítka neskutečně daleko), nicméně poznámka k Boučkovi - nemám ho osobně rád, ale mám pocit, že moderoval třeba Davis Cup nebo Fed Cup a udělal skvělou práci ve dvou jazycích.
o 29.11.2015, 00:37 | crestik
...proto taky nechápu, co tam z něho padalo. Já třeba nemusím M.Ebena, ale jako moderátor akcí na úrovni je podle mě jeden z nejlepších.
o 29.11.2015, 00:59 | wefa
Od Boučka to nebylo ono, ale například finále FED CUPu 2015 bylo super.
o 29.11.2015, 00:59 | wefa | Upraveno: 2015-11-29 00:59:39
Double.
o 29.11.2015, 08:36 | Zdeny60 | Upraveno: 2015-11-29 08:36:45
Na Slavíka jsm koukal ze setrvačnosti, protože tam nic jinýho v ten čas nebylo. Na Gotta jsem už nečekal, protože po vystoupení Lucie Vondráčkové jsem šel zezoufalství spát.
Jedním slovem - blivo.
Bouček je ubohost sama, o tom nemám pochybnosti už několik let, prestižní šou si představui úplně jinka, vytsoupení "talentů" mě přesvědčilo o tom, kdo o nich rozhoduje - Jelen je důkazem ubohosti naší součsné nové tvroby a zejména lidí, co nemají soudnost (s tímhle vystoupením bych se bál jít vystupovat do putyk v Horním Liškově na vesnický candrbál), Pergnerovou pozanemanlo její mladé období smažky, pana Suchého zdegradovala v plné míře, Janečková byla mimo od okamžiku, kdy vstoupila na jeviště, radši by měla dlat to, co umí a je v tom mystriní světa, ale pohyb před kamerou jí evidentně nesvědčí, atd...
Prtostě totální propadák, hrůza a co je horší, že to už nešlo nijak zachránit, ani kdyby tam přišel nevím kdo.
POtěšilo mě, že se tam nenacpala Jana Marná (tady Bouček nazval věci prvým jménem) , protoe byla kdesi v dupě. Její videopozdrav mě oět přesvědčil...
o 29.11.2015, 13:02 | All
Nedíval jsem se vůbec neb není na co. Ráno mě ale potěšily výsledky. Vlastně jen umístění Tomáše Ortela jako zpěváka i jako kapely.
Vůbec nejde o to jaký je nebo není zpěvák nebo jaká je či není jeho(jich) muzika. Je to jen známka toho, že lidi začínají být zaplaťpánbu konečně nasraní na ...
o 29.11.2015, 13:16 | Mr.Scully
No Ortel je partička neonácků, hrát neumějí a Tomáš Ortel je jako zpěvák skutečně příšerný...

... ALE ...

beru to jejich umístění jako dobrou zprávu, že demokracie pořád ještě funguje a cenzura se naštěstí zklidnila.
o 29.11.2015, 19:18 | Bulík
Mr.Scully
+1

o 30.11.2015, 07:42 | Milhauzz
On tu retro estrádu, kde každý ví, jak to dopadne, opět vyhrál Kája? Co bude, až Kája nebude, bude se vyhlašovat slavík in memoriam? :) Asi začínám být rád, že na TV nemám čas.

o 30.11.2015, 08:57 | Vencaf
Scully: Ortel je partička neonácků a demokracie ještě funguje?
Je vidět, že jsi s tou "demokracií" ještě nepřišel do konfliktu.
o 30.11.2015, 09:45 | Mr.Scully
Vencaf: nejsem si jist, jestli zpochybňuješ ty nácky nebo tu demokracii :-)

Osobně je považuju za neonácky, ale za takové, kteří se chovají v rámci platných zákonů, tudíž v tom nevidím problém.
o 30.11.2015, 14:30 | Losky
Slavík je stejná odrhovačka jako Superstar, ČS má talent a podobné kokotiny:)
Ortel - neonacismus? Nevím, každopádně jeho písničky mají něco do sebe, připomíná mi Kryla
o 30.11.2015, 17:14 | Bart 007
Na slavíka jem nekoukal asi nikdy, ani neznal sk. Ortel (a to jsem kousek od Plzně).
Teď to tady čtu, tak jsem si pustil pár písniček na YT a nepřijde mi na nich nic závadnýho. Třeba Mešita - taky jsem si kolikrát říkal, jak se tam asi staví kostely.
;-)
o 30.11.2015, 17:14 | Bart 007 | Upraveno: 2015-11-30 17:14:54
.
o 30.11.2015, 17:30 | macek
[ Link ]

To je pan BLB :-)))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3603 sekund.