Navštíveno 3259x

Sleduje taky někdo bokem? Pouťovou estrádu zachránil bohužel jenom Gott svojí osobností, ať už vyhrává ze setrvačnosti, nebo jaký cirkus byl kolem jeno příjezdu/nepříjezdu :-/
on na to někdo kouká? :-D
To bylo jasné, a divím se mu, že tam šel, v době, kdy každý krchlá, viděl jsem jeho fotky při rozhovoru a vypadá fakt děsně, respektive je vidět, že se léčí z rakoviny, a takto riskovat zdraví, za to by mi to nestálo, i kdyby nevím co...
Ve stejné době, co on skončil v nemocnici napřed tedy se srdcem jako, tak Kubišová měla mrtvici, ke všemu v době nedaleko k 17. listopadu, no a kde se o tom psalo, mluvilo? Jen rychlá zmíňka... hnusná degradace jednoho umělce na rozdíl od druhého, který byl v TV ráno, v poledne, odpoledne, večer, v noci, všude pořád vzkazy, dotazy na kolegy, lidi, co mu přejí, po 2 dnech už jsem z toho blil... A obhajoby, že Gott je prostě Gott, pro mě osobně, smutné... A není to nic proti Gottovi, Kubišové, ale proti ovcím, médiím, prezentaci...

28.11.2015, 23:06 |
crestik | Upraveno: 2015-11-28 23:07:21
...já čekám na Klička a TV se tu přepíná mezi Stardance a Slavíkem :-) Tak nějak pozoruju, kam až to může klesnout, bohužel se opět ukázalo, že Bouček může moderovat tak akorát v rádiu noční vysílání, fetka Pergnerka vyzvala Suchého, ať si ho vyndá a zazdil to ten nahatý na hrazdě...proto mi přišlo vystoupení Gotta s jeho úrovní a vtipem tak jediné, co to zachránilo od uplného pekla :-/
Gottak tak hodil par džoukůůů
Na Slavíka jsem tedy nekoukal (ta anketa popularity má do jakéhokoliv kvalitativního měřítka neskutečně daleko), nicméně poznámka k Boučkovi - nemám ho osobně rád, ale mám pocit, že moderoval třeba Davis Cup nebo Fed Cup a udělal skvělou práci ve dvou jazycích.
...proto taky nechápu, co tam z něho padalo. Já třeba nemusím M.Ebena, ale jako moderátor akcí na úrovni je podle mě jeden z nejlepších.

29.11.2015, 00:59 |
wefa Od Boučka to nebylo ono, ale například finále FED CUPu 2015 bylo super.

29.11.2015, 00:59 |
wefa | Upraveno: 2015-11-29 00:59:39
Double.

29.11.2015, 08:36 |
Zdeny60 | Upraveno: 2015-11-29 08:36:45
Na Slavíka jsm koukal ze setrvačnosti, protože tam nic jinýho v ten čas nebylo. Na Gotta jsem už nečekal, protože po vystoupení Lucie Vondráčkové jsem šel zezoufalství spát.
Jedním slovem - blivo.
Bouček je ubohost sama, o tom nemám pochybnosti už několik let, prestižní šou si představui úplně jinka, vytsoupení "talentů" mě přesvědčilo o tom, kdo o nich rozhoduje - Jelen je důkazem ubohosti naší součsné nové tvroby a zejména lidí, co nemají soudnost (s tímhle vystoupením bych se bál jít vystupovat do putyk v Horním Liškově na vesnický candrbál), Pergnerovou pozanemanlo její mladé období smažky, pana Suchého zdegradovala v plné míře, Janečková byla mimo od okamžiku, kdy vstoupila na jeviště, radši by měla dlat to, co umí a je v tom mystriní světa, ale pohyb před kamerou jí evidentně nesvědčí, atd...
Prtostě totální propadák, hrůza a co je horší, že to už nešlo nijak zachránit, ani kdyby tam přišel nevím kdo.
POtěšilo mě, že se tam nenacpala Jana Marná (tady Bouček nazval věci prvým jménem) , protoe byla kdesi v dupě. Její videopozdrav mě oět přesvědčil...

29.11.2015, 13:02 |
All Nedíval jsem se vůbec neb není na co. Ráno mě ale potěšily výsledky. Vlastně jen umístění Tomáše Ortela jako zpěváka i jako kapely.
Vůbec nejde o to jaký je nebo není zpěvák nebo jaká je či není jeho(jich) muzika. Je to jen známka toho, že lidi začínají být zaplaťpánbu konečně nasraní na ...
No Ortel je partička neonácků, hrát neumějí a Tomáš Ortel je jako zpěvák skutečně příšerný...
... ALE ...
beru to jejich umístění jako dobrou zprávu, že demokracie pořád ještě funguje a cenzura se naštěstí zklidnila.

29.11.2015, 19:18 |
Bulík Mr.Scully
+1
On tu retro estrádu, kde každý ví, jak to dopadne, opět vyhrál Kája? Co bude, až Kája nebude, bude se vyhlašovat slavík in memoriam? :) Asi začínám být rád, že na TV nemám čas.
Scully: Ortel je partička neonácků a demokracie ještě funguje?
Je vidět, že jsi s tou "demokracií" ještě nepřišel do konfliktu.
Vencaf: nejsem si jist, jestli zpochybňuješ ty nácky nebo tu demokracii :-)
Osobně je považuju za neonácky, ale za takové, kteří se chovají v rámci platných zákonů, tudíž v tom nevidím problém.

30.11.2015, 14:30 |
Losky Slavík je stejná odrhovačka jako Superstar, ČS má talent a podobné kokotiny:)
Ortel - neonacismus? Nevím, každopádně jeho písničky mají něco do sebe, připomíná mi Kryla
Na slavíka jem nekoukal asi nikdy, ani neznal sk. Ortel (a to jsem kousek od Plzně).
Teď to tady čtu, tak jsem si pustil pár písniček na YT a nepřijde mi na nich nic závadnýho. Třeba Mešita - taky jsem si kolikrát říkal, jak se tam asi staví kostely.
;-)

30.11.2015, 17:14 |
Bart 007 | Upraveno: 2015-11-30 17:14:54
.

30.11.2015, 17:30 |
macek