Ahoj chlapi, máte někdo přístup k tomuto testu? Čím novější, tím lepší.
Vybírám nějaký v ceně do 6000 Kč, což je taková zlatá střední cesta. Rád bych šnekový, protože se mi dle recenzí technologie a následná výtěžnost a kvalita šťávy zdá lepší.
Pokud máte i osobní zkušenosti s nějakými typy, sem s nimi :)
Fakt chces odstavnovac? Jeden jsem mel, parkrat pouzil a strcil do skrine..:) ted mam citrusovac a na nem si jedu uz pres rok skoro denne.. Stejne delam jen grep + pomeranc - a do odstavnovace to musis oloupat, coz te RYCHLE prestane bavit:) na citrusovac jen prefiknes a jedes..
D-test brát s rezervou, naposledy jsem dle jejich rad kupoval stolní mixér - tzv. vítěz testu a větší vergl jsem nezažil, jede vždy tak 2-3 měsíce a pak fičí na reklamaci (celkem už 3x). Fakt nechápu, jak to testují.
htd no je fakt ze co jsem mel ja bylo pomerne historicka zalezitost.. Ale rekni, kdyz si chces udelat fresh z grepu a pomerance, tak to neloupes? Proste to tam prdnes i se slupkou jo? To se mi nejak nechce verit, ale jestli jo tak je to super:) Jinak s dtestem podobne zkusenosti, naposled jsem podle nich vzal holici strojek (zastrihavac) a vetsi kram jsem nezazil (a to nebyl nejak extra levny, pres litr to stalo, "vitez testu"..).
Moc se v tom nevyznám, ale někde jsem slyšel, že odstředivka je vhodná, jen pokud se nechce štáva uchovávat dýl a spotřebuje se ihned. A do citrusovače je úplně dokonalá kombinace pomeranč a granátový jablko.