Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > čištění podlahy (dlaždic) v dílně

o Navštíveno 3021x o
o 08.12.2015, 14:20 | maiky46 | Upraveno: 2015-12-08 14:23:52
existuje nějakej stroj či něco za rozumné peníze, se kterým by se dala třeba jednou za měsíc vyčistit podlaha v dílně? drhnout to ručně koštětem nebo tak nějak mi přijde nesmyslné.výchozí stav viz foto

foto k příspěvku  od maiky46

o 08.12.2015, 15:24 | Lubak
Samozřejmě existuje, existují půjčovny nebo samozřejmě případně pořídit pokud má dílně vypadat slušně je dobré čistit tak jednou týdně. Něco třeba tady
[ Link ]
o 08.12.2015, 16:24 | Ravo
mám rotační nástavec na podlahy na wapku a když to není nějáký úplný peklo bordel, tak to dlažbu umyje moc pěkně...akorát musí být podlaha dobře vyspádovaná nebo mít po ruce vodní vysavač, jinak ta voda nateče všude :)
o 08.12.2015, 18:25 | Honza2.016v
navlhčit, polejt carlanem, trošku pošubouvat kartáčem a hotovo :) řešívám občas podobnej problém..
o 08.12.2015, 18:41 | ebeerman
Základ je čistit aspoň jednou týdně. Já to řeším Supermafrasolem s teplou vodou. Koupil jsem si za dvojku ,,lepší,, mop s vozíkem a ždímačem. Dílna na 3 auta je za chvíli hotová.
o 08.12.2015, 22:09 | maiky46
půjčovat se mi moc nechce, zakoupení je ranec... takže možná by to stálo za to zkusit to prostě ručně, vzit nějakým tim saponátem s koštětem tvrdým a pak to setřít mopem ale bude to asi slušnej ojeb, na druhou stranu lepší jak dávat 50 za mašinu
o 09.12.2015, 07:53 | Lubak
Masina je idealni pokud mas opravdu velkou dilnu. Jinak jak pises dobrou chemii a poradnej mop
o 10.12.2015, 21:16 | Pluto
Kup si AutoMILIT a máš po starostech. Stačí postříkat, rozšmrdlat koštětem a vytřít....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.337 sekund.