Navštíveno 3021x

08.12.2015, 14:20 |
maiky46 | Upraveno: 2015-12-08 14:23:52
existuje nějakej stroj či něco za rozumné peníze, se kterým by se dala třeba jednou za měsíc vyčistit podlaha v dílně? drhnout to ručně koštětem nebo tak nějak mi přijde nesmyslné.výchozí stav viz foto

08.12.2015, 15:24 |
Lubak Samozřejmě existuje, existují půjčovny nebo samozřejmě případně pořídit pokud má dílně vypadat slušně je dobré čistit tak jednou týdně. Něco třeba tady
[ Link ]

08.12.2015, 16:24 |
Ravo mám rotační nástavec na podlahy na wapku a když to není nějáký úplný peklo bordel, tak to dlažbu umyje moc pěkně...akorát musí být podlaha dobře vyspádovaná nebo mít po ruce vodní vysavač, jinak ta voda nateče všude :)
navlhčit, polejt carlanem, trošku pošubouvat kartáčem a hotovo :) řešívám občas podobnej problém..
Základ je čistit aspoň jednou týdně. Já to řeším Supermafrasolem s teplou vodou. Koupil jsem si za dvojku ,,lepší,, mop s vozíkem a ždímačem. Dílna na 3 auta je za chvíli hotová.
půjčovat se mi moc nechce, zakoupení je ranec... takže možná by to stálo za to zkusit to prostě ručně, vzit nějakým tim saponátem s koštětem tvrdým a pak to setřít mopem ale bude to asi slušnej ojeb, na druhou stranu lepší jak dávat 50 za mašinu

09.12.2015, 07:53 |
Lubak Masina je idealni pokud mas opravdu velkou dilnu. Jinak jak pises dobrou chemii a poradnej mop

10.12.2015, 21:16 |
Pluto Kup si AutoMILIT a máš po starostech. Stačí postříkat, rozšmrdlat koštětem a vytřít....