Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Podvozek kočárku - fólie?

o Navštíveno 2780x o
o 08.12.2015, 14:33 | Losky
Ahoj, nikdy jsem nepracoval s žádnou kvalitní nahřívací fólií, tak se chci zeptat, je reálné vše stříbrné potáhnout?
Zvlášť se mi jedná o ty zahnuté trubky, co jsou vzadu.
Díky

foto k příspěvku  od Losky

o 09.12.2015, 14:40 | Losky
To tady nikdo nikdy nelepil fólií na trubku?
o 09.12.2015, 18:59 | xSam
Vzhledem k tomu na jak dlouho máš kočárek mi to to přijde jako mrhání časem a penězi.
Ta trubka se nebude polepovat úplně dobře a výsledný vzhled takto malých ploch je rozhodně diskutabilní.
o 09.12.2015, 19:06 | Tuner#2
Mě tak nějak uniká i smysl. Vždyť to nevypadá nějak špatně a original elox či jen broušený povrch je xy krát odolnější než nějaká folie...
o 09.12.2015, 19:26 | Losky
Na dvou místech se odloupla barva a trochu to rezne. Zvažoval jsem udělat polep. Nic víc. Pokud by se to dělalo zle, tak to lehce zbrousím a vezmu nějakou barvou, případně to pořeším nějak reflexně.
o 09.12.2015, 19:32 | Losky
Případně nevíte, kde se dá koupit v obchodě nějaká stříbrná reflexní jako jsou třeba proužky na ráfky? Řešit to přes eshop je nesmysl
o 09.12.2015, 19:56 | Tuner#2
Co zkusit překvapivě barvy-laky?
o 09.12.2015, 20:06 | Losky
Myslím fólii nebo nějakou reflexní pásku stříbrné barvy. No, nějak to pořeším. Potřeboval jsem hlavně vědět jak je to s tou fólií a jak jsem pochopil, byla by to asi piplačka s kdoví jakým výsledkem
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3334 sekund.