Navštíveno 2780x

08.12.2015, 14:33 |
Losky Ahoj, nikdy jsem nepracoval s žádnou kvalitní nahřívací fólií, tak se chci zeptat, je reálné vše stříbrné potáhnout?
Zvlášť se mi jedná o ty zahnuté trubky, co jsou vzadu.
Díky

09.12.2015, 14:40 |
Losky To tady nikdo nikdy nelepil fólií na trubku?

09.12.2015, 18:59 |
xSam Vzhledem k tomu na jak dlouho máš kočárek mi to to přijde jako mrhání časem a penězi.
Ta trubka se nebude polepovat úplně dobře a výsledný vzhled takto malých ploch je rozhodně diskutabilní.
Mě tak nějak uniká i smysl. Vždyť to nevypadá nějak špatně a original elox či jen broušený povrch je xy krát odolnější než nějaká folie...

09.12.2015, 19:26 |
Losky Na dvou místech se odloupla barva a trochu to rezne. Zvažoval jsem udělat polep. Nic víc. Pokud by se to dělalo zle, tak to lehce zbrousím a vezmu nějakou barvou, případně to pořeším nějak reflexně.

09.12.2015, 19:32 |
Losky Případně nevíte, kde se dá koupit v obchodě nějaká stříbrná reflexní jako jsou třeba proužky na ráfky? Řešit to přes eshop je nesmysl
Co zkusit překvapivě barvy-laky?

09.12.2015, 20:06 |
Losky Myslím fólii nebo nějakou reflexní pásku stříbrné barvy. No, nějak to pořeším. Potřeboval jsem hlavně vědět jak je to s tou fólií a jak jsem pochopil, byla by to asi piplačka s kdoví jakým výsledkem