Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Lamax Mira X7 vs. SJCam4000

o Navštíveno 2585x o
o 13.12.2015, 08:19 | camron | Upraveno: 2015-12-13 08:21:10
Predem omluva za staronove tema,ale obavam se, ze ve starem vlaknu by to zaniklo.

Takze vzhledem k negativnim zkusenostem s TrueCam je nacase se pohnout jinym smerem. Kameru potrebuju prioritne jako cernou skrinku do auta. Dival jsem se, ze obe v predmetu uvedene kamery maji podobne (ne-li stejne) prislusenstvi. Takze mam dotaz na ty, co meli moznost srovnat - ktera bude lepe plnit pozadovanou funkci? Urcite se mi jedna o uzivatelsky komfort (sundavani kamery xkrat denne, autorezimy) a kvalita videa (denni/nocni rezim, vyvazeni barev). Ten komfort bude vzhledem k prislusenstvi asi podobny? Ale co ovladaci prvky? Jinak kvuli barvam jsem odpiskal SJ5000.

o 13.12.2015, 16:42 | jok3r
sel bych do lamaxu, mam od nich uz X6 a spokojenost jen mi u toho chybi ze se nepusti pri rozjezdu, kamarad ma x7 do auta a dobry, ale jako outdoor kamera tak ve vodotesnym pouzdru toho moc nepomackas,,, nekoukal si na tu novou x8?
o 13.12.2015, 17:38 | HIGHTOWER
pokud kameru, kterou nemusíš stále sundavat, tak bych šel do této: [ Link ] umí i samozatmavení proti oslnění, a moc poznat, že tam je, není ;-) Sice je cena hodně jinde, ale zase funkčnost a účelnost taky ;-)
o 13.12.2015, 21:05 | camron
To připevnění sucháčem na stávající zrcátko je vcelku vtipné :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3415 sekund.