Navštíveno 2416x

15.12.2015, 19:12 |
Drtič Objdnáváte někdo boty či hadry z Anglie? nějaký vyzkoušený shop? Jde mi o značkové zboží.
Na netu jsem se díval, ale je toho tolik, že nevím. Odvoz z tama bych měl, čili netřeba posílat k nám. I když by to bylo snazší. Díky za typy.
Díky

15.12.2015, 19:19 |
Drtič Ještě když jsme u toho...jaké kdo kupujete boty? Co jsem měl posledních X, at už Pumy, Adidase, ze zoufalosti od dajchmana cosi, vše vydrží max dvě sezony a to skoro furt sedím v autě. Ted mám druhým rokem Prestige a ty drží. Mám na mysli letní obuv, pohodlnou, sportovní, snesu i jinou, ale at se mi v tom dobře řídí. Strop 3000,-
slysel jsem, ze pry tam maji prehozenou levou a pravou, nebo co :-)
Mě drží nejdéle Salomony.

15.12.2015, 22:49 |
JA no v autě všechny s půlenou podrážkou jdou kukat, vzal sem nějaký Nike s celou podrážkou a držej, jinak to vždycky prdlo..
V autě a nejen tam s úspěchem přes 3roky používám Reebok s zignano designem,tak pokud je tam seženeš a nebude Ti vadit extravagantni design,zkus je
Z Anglie vidím potenciální problém s velikostí, nejsem si jist, jak to tam mají, ale třeba v US jsou velikost posunuté, protože je to extrémně vyžraný národ. V ČR eLko je mi malé, neboť jsem taky trochu prasátko, ale v americkém eLku se ztrácím, je to asi dělané na slony.
Boty mi nejvíc vyhovují sportovní a to buď Adidas nebo Puma kolem dvojky. Když o ně člověk pečuje, tak vydrží a hlavně pohodlnější jsem zatím nenosil.