Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > rada WIFI x DATOVÉ SLUŽBY

o Navštíveno 2607x o
o 16.12.2015, 16:51 | filip146
při odesílání (e-mail, mms, dlouhá sms) mi nejde odeslat přes wifi, musím i zapnout data. dělalo mi to na S3mini, ted jsem změnil na Huaewei P8 a problém stejný. A nejen doma, ale i jinde. Je to o nastavení nebo je problém jinde?

o 16.12.2015, 17:30 | mourl
Není to náhodou protokolem SMTP ? při odesílání mailů musíš mail odeslat přes SMTP poskytovatele připojení.Je to omezené takto proti posílání spamu.Při odesílání tam určitě máš nastaveno SMTP.t-emial.cz (T-mobile)nebo podle operátora...proto ti to funguje na datovce
o 16.12.2015, 17:34 | filip146
Prosim o presun do spravne sekce.a jde to zmenit nebo zo je proste tak dane. Na nastavovani tehle chjovin jsem lama...:-)
o 17.12.2015, 06:07 | dj.DEKL | Upraveno: 2015-12-17 06:08:01
MMS a dlouha SMS nema nic spolecnyho s wifi... SMTP si nastav dle emailu, ne operatora.
o 17.12.2015, 09:44 | Pepíno_Honda
já zjistil, že mi MMS příjde pouze přes puštěná data, nikoliv Wifi... jinak příjde pouze odkaz na net na stáhnutí tam...
o 17.12.2015, 18:23 | dj.DEKL
MMS se taha pres data, to je fakt... ale nektery telefony si to dokazou stahnout/odeslat i pri vypnutych datech.
o 17.12.2015, 20:07 | filip146
stejně jak pepino- mam T-mobilea chodí mi to stejne. při odesilaní napíše že e-mail se nepodařilo odeslat.
dj.DEKL. prosím trochu podrobněji to nastavení?
ted mam nastavení příchozí pošty- Server: pop.seznam.cz ; port: 110....nastavení odchozí pošty- Server SMPT: smpt.seznam.cz ; Port: 25 ..... to je ono? přepsat podle příchozí pošty?
o 18.12.2015, 10:07 | Harryp
Ano MMS i u Vodafone a většiny "chytrých" telefonů musejí jít přes data operátora. Nejen, tedy , že platíme za samotnou MMS, ale také i za využití dat!!!
o 18.12.2015, 10:16 | lambados
Mluvis o gmail mailu nebo o seznam mailu? Gmail by se mel nastavit sam a seznam musis zadat mail heslo. Pop3.seznam.cz pro odeslani a smtp.seznam.cz pro prijmuti mailu. Pak kdyby toto nwslo pohrat si se sifrovanim. Jestli to mas nebo nemas sifrovany od seznamu. To by se pak nastavovali porty k tomu jeste. Jsou ke kazdymu 2. Jeden nesifrovany a jeden sifrovany. Kdyz zadas smtp seznam tak by ti to melo vyhledat co kam zadat.... :) mozna bych to zvladl nastavit i pres vzdalenej pristup...
o 18.12.2015, 10:42 | lambados
Jinak mms jdou jen pres data mam tuseni. Jde o apn pristupovej bod. Za ten se nic neplati a je to smerovany primo na ne. Nastavit ho umis? Najdes do nastaveni,pripojeni, dalsi site, mobilni site a nazvy pristupovych bodu. Vytvoris nebo upravis bod ktery by se mohl jmenovat mms (ja mam vodafone a jmenuje se primo mm). A nastavis dle hodnit poskytovatele. Mne se data pro mms zapinaji automaticky dle potreby. Nic to nesroji. A mel bys byt alespon na 2g siti. Oznaceni h. Mam tuseni. Dalsi problem by mohl nastat, jestli nemas nastavenou sim pouze na gsm. Tak tam zvol vsechny lte,wcdma,gms a automaticky vyber. Je mozne ze mas zaple jen gsm a ono si to samo neumi prepnout. Po tom bych sel jako prvni asi. Zase pripojeni, dalsi site,mobilni site a rezim site... snad jsem te jeste vic nedomotal. Kdyztak napis
o 19.12.2015, 09:45 | dj.DEKL
Harryp: data se neuctujou, jde to pres jinej datovej profil...

filip: [ Link ] u smtp musis mit nastaveny jako jmeno email adresu a heslo
o 19.12.2015, 17:14 | TROY
data se učtujou jakmile je povolíš v tlf.,ale to zajímá hlavně ty lidi co maj učtování per kB nebo maj nějakej denní internet.
o 20.12.2015, 00:37 | Kmoda | Upraveno: 2015-12-20 00:43:49
SMS a MMS nemají nic s wifi společného. MMS jdou přes data operátora,nemusejí být zapnutá,na tu chviličku se zapnou sama. Takže jde jen o nastavení e-mailu. Myslím,že pokud pojedeš přes POP3 půjde ti to jen přes data operátora. Nastav si to přes IMAP,pokud máš e-mail na Seznamu,bude to imap.seznam.cz,port 143,smtp.seznam.cz,port 25 a samozřejmě vyplněná e-mailová adresa,uživatelské jméno a heslo. Přes IMAP ti bude jedno jestli jsi připojen na mobilních datech nebo wifi. Myslím že takový problém jsem měl taky...

edit: Tak ne,zkoušel jsem to a jede to i přes POP3...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3265 sekund.