Navštíveno 2909x

Prosím znalé věci, dostal jsem na úkol zakoupit kávovar Dolce Gusto, jako dárek pod stromeček, nicméně jsem zjistil, že se dělá hned několik modelů. Je nějaký znatelný rozdíl mezi jednotlivými modely, něco podstatného, krom rozdílu velikosti zásobníku na vodu? Či ve kvalitě zpracování? Rád bych, aby to posloužilo....
Díky moc

20.12.2015, 16:37 |
jok3r jdi do automatickýho-> na každý kapsli sou čárky podle množství vody, na automatickym si nastavíš čárky jako sou na kapsly, na levnějších modelech tam ta voda teče dokud okometricky neřekneš že to stačí a nevypneš to :)

20.12.2015, 16:59 |
gizmi A ja radim presne naopak :)) Mel jsem jiz 5 kousku a neni nad puvodni, jeste kdyz se k nemu daval nastavec na caj, atd. Cim vice "kurvitek", tim hure. Nakonec jsem zustal u "tucnaka", ale zlatej model "pes". Kazdopadne jednou za cas odvapnit a pri umejvani davat bacha na nadobku na vodu - snadno se "tukne".

20.12.2015, 17:21 |
jok3r gizmi: taky mám tučňáka ale občas by se šiklo zapnout si to na dve carky a jit neco delat nez hlidat aby preso nebylo moc vodovy :)

20.12.2015, 20:39 |
gizmi jok3r: to souhlas ;)

20.12.2015, 21:40 |
AR StreetFighter: liší se jen designem, střeva jsou identický. Max je pak rozdíl manuál vs. automat jak tu už padlo. My měli to "vajco" docela dlouho ale teď tam zdechlo asi čerpadlo, nedokázalo to dát tlak, takže šel do světa a vytáhli z krabice "tučňáka" a musím říct zlatý vajco :( mnohem větší zásobník na vodu, osvětlení výdejního prostoru, odkapávač na použité kapsle a celkově takový kvalitnější pocit z přístroje :(
díky všem za rady, v obchodech neskutečnej mazec, sehnat prodavače nemožné, tak jsem se vrátil, vzal jsem model s automatem, pár krabic s kapslema, snad to splní očekávání :)

21.12.2015, 09:17 |
AR a model?
Mini ME v černém provedení.....snad to nebyla špatná volba...

21.12.2015, 15:41 |
AR takový vylepšený tučňák ;) ale jo svou službu určo udělá. Jen ještě přikup nějaké ty odvápňovací tablety, není radno to podcenit.
a je to kafe dobrý z kapslí?
kvalitu bych nechal posoudit na každém, latte nebo capucino za mě OK, presso slabota

21.12.2015, 19:30 |
gizmi Pokud ocekavas alespon z poloviny kvalitni latte, capucino, presso, atd. tak to NEKUPUJ :D Na druhou stranu je to hotove za par sekund a kdyz specham, tak k snidani OK. I kdyz prave jsem to konzultoval s zenou a asi casem pujde z domu, protoze zena se toho prepila a ja mam v praci kvalitni stroj s kvalitni zrnkovou kavou.