Navštíveno 2956x

Ségruše by ráda auto do 10 let stáří, velikostí HB Focus a pod, benzín a automat. Co by se v tomhle segmentu dalo považovat za spolehlivou kombinaci?
Jazz/Civic ? Hodní automat prý funguje spolehlivě

27.12.2015, 12:09 |
tesil Hlavne vybirat poctivej automat, ne nejaky roboty.
Mame doma vw golf 4 tdi 2003, TDi PD 74kw s automatem, 5 rychlostni tiptronic. Kde je i sekvencni razeni. Najeto 130tis km. A uplne super auto. Nedala se do toho ani koruna a jen se jezdi. A co si budeme povidat tiptronic jsou automaty co fungujou nejlepe, plynule, ja ve sve audi nevim ze ten 6 rychlostni automat radi a to ma najeto 280 tis km a v golfu je principuelne stejnej automat a funguje take super.
jestli se nepletu tak ve VW golfu je automat Jatco a to tedy rozhodně není zrovna spolehlivá věc.
jestli se nepletu tak ve VW golfu je automat Jatco a to tedy rozhodně není zrovna spolehlivá věc.
Automat a nafta o rádoby 100 koních.... přímo orgasmická záležitost :-D :-D :-D
To radek : ty si fakt divnej clovek ;) :) :D uz z tebe citim nejake komplexy a zavist ;)
jen jsem sem napsal ve ktere verzi automat je, ne aby jsi sem napsal ze jsi prozil orgasmus nad 100 konmi z textu :)
je to automat tiptronic s rj jednotkou Jatco pouze, pac vyrobcem techto 5 rychlostnich automatu je Audi. Jatco jsou Japonci a dodavaji pouze rj jednotky.
Cetl jsem o tom na netu a zjistoval jsem pred koupi info.

27.12.2015, 23:34 |
Jozzo prý závist :)))
budte v klidu, tady u nas na vesnici si taky zavidime 12tilety dieselovy chrhly.......... proberte se :-) zavist prej :-))))))))

28.12.2015, 07:54 |
Lufas Jako samantus:-D
Jinak segra ma 1,6, automat nejakyho mergla ackovyho, koupila to za sedesat a uz s tim tak tri roky lita a vpodstate se o nic nestara, treba naposled ji svitila kontrolka oleje. Tak ji rikam ze by to chtelo dolejt, a ona ze nevi co a kam:-D tak jsem ji tam dolil dva litry oleje:-D
ja mam teda automaty rad, ale toho Tdi v tipTopMatu ti taky zavidim...
lepsi uz je jen G2 s D a A (to byl snad jen 3 stupnovej)
jinak za me Jazz, spolehlive, svizne, variabilni, vyssi posez/vyhled, nizka spotreba, ale s A jsem s tim nejel...
Mám doma dva benzínový automaty. P206 SW 1.6 AT a Oct 1U 1.8T AT. Obě po výměně olejů v automatu a nemůžu si stěžovat. Třeba tě to nasměruje.