Navštíveno 3002x

Zdravím, našla by se (za nějakou úplatu) dobrá duše z okolí Mostu, která by mi omrkla jisté auto v bazaru? Mám to z domova bohužel přes celou republiku, takže bych rád nejdřiv znal první dojem. Jedna se o tohle:
[ Link ]
nebylo by lepší to napsat na alfisti.cz, než sem?
Už se stalo, nikdo se nenašel :-( Cendlere, ty nahodou nejezdíš kolem?
Pokud se do zítra nikdo nenajde, tak se tam mrknu, dnes to časově nedám.
VWdave: byl bych ti vděčný, pokud bys měl čas, tak bych ocenil, kdyby sis nechal i natočit motor. Po telefonu bazarník pravil, že rozvodový řetěz je na výměnu, tak jestli to sedí, nebo to spíš vypadá na něco jiného.. Poté pošlu odměnu ;-)
černá naleštěná... Alfa... 90tis najeto... cena 99tis Kč... Most... bazarnik tvrdi... rozvodovy retez na vymenu...
good luck .-)
Jako CV.
Na tohle se vykašli, zbytečná cesta.
Pokud chceš Alfu, kup např. zde:
[ Link ]
Nevidím důvod, proč se na to alespoň nejet podívat, resp. někoho nepoprosit z okolí, aby to omrkl. Vykašlat se na to můžu přece vždycky.
Stejně tak, jak to může být na prd, to může být i dobrý kauf...
rozvody bych stejně udělal, teď na dílně budu přesně tyhle dělat i na 1,9jts kde je někdo dělal, ale špatně, tak to budu opravovat.
Bohužel do Mostu nejezdím, jinak bych se na ni klidně podíval, Alfy dělám, tak stím nemám problém.
Zkus REPAKa italy zna a je z Mostu.V bazaru prodava Lancii Y a ma tam na sebe telefon,ale zas pokud by to byl kauf aby ti ji nevyfouk

28.12.2015, 22:02 |
Rajdlos | Upraveno: 2015-12-28 22:02:54
Nechybi tam trojka u tech km? :)
Já jsem zase slyšel, že ty italský mrdky za nic nestojej:-))
Ale ta 159 2.4 není úplně zlá :-)
9000km ročně? :-)))neeeee fakt neee

28.12.2015, 23:01 |
Veva Mrkl bych se Ti, ale ted nemam bohuzel cas tam jet a v alfach se vuuuubec nevyznam... Kazdopadne, trochu jsem se pohyboval mezi lidma co obchodujou s autama a na rovinu, auto z Mostu opravdu nebrat ;)
To co pise O_O i nasvedcuje tomu co rikam ;)
Tak jestli je vyrobena v lete a pul zivota prostala v servisu, tak je to jako 180tkm u jinyho auta :)
Já sám mám AR159 už 6,5 let, měl jsem 4roky 2,4JTDm(měnil jsem ji když měla 330tkm najeto a jediné co jsem tam dělal, krom klasického servisu, byla gufero na klice, které chčije kdejakému autu, já jsem takový, že chci mít motor čistý, teď mám 1,9JTDm v automatu, momentálně mám najeto 136tkm a zase nic neřeším krom klasického servisu a i jiné 159 co knám jezdí, tak nemají nějaké závažné problémy o proti kdejaké oktávce a golfu, jak říkám pořád AR159 už je jiné auto, taková AR156 nebo AR147 se sraly o tom žádná, ale opravdu AR159 je úplně někde jinde
Me se 159 hrozne libi, ockem stale pokukuju po nejaky, ale ty povesti AR se furt bojim :)

29.12.2015, 09:20 |
Dexter | Upraveno: 2015-12-29 09:21:37
.

29.12.2015, 09:20 |
Dexter | Upraveno: 2015-12-29 09:22:05
3x to stejny
Pokud chceš koupit nejlevnější kus široko daleko s pochybným původem, km a stavem, tak se pověsti bojíš naprosto oprávněně a budeš jí šířit neoprávněně dále.
A kdyz by clovek mel si vybral zda 1.9 nebo 2.4?
Tak jsem se byl dnes na tu Alfu podívat, a nebrat, je omlácená ze všech stran, předek nejvíc, kapota je v půlce prohlá - jakoby zlomená , předek vražen dovnitř, že nejde ani kapota otevřít, a motor chrastí jak klíče kastelána
Jinak bazarník říkal že to tam je na komisi a že s majitelem se strašně blbě komunikuje a dle sedaček to rozhodně nevypadalo na 90 000 km ale více,
řekl bych že 1,9 je nejlepší volba, co se do sevisu a jízdy říct, u 2,4 je dražší servis, ale zase je tam větší výkon a krásný zvuk pětiválce, ale na denní ježdění je lepší 1,9, mám i srovnání na do 130km/hod jednou ve zrychlení skoro stejně, pak jede lépe 2,4, což je jasný, je to polikač dálničných kilometrů
Tímto děkuji VWDavovi za prohlídku a report, jsem rád, že jsou tady stále dobří lidé ;-) Budu tedy hledat dál.
Cendlere, jak jsi na tom se spotřebou: 2,4 manuál vs. 1,9 automat?
2,4 jsem měl manuál,vyndané DPF a EGR spotřeba dlouhodobě, za cca 200tkm co jsem sní najel jsem měl cca 7,2L, u 1,9 v automatu, taky DPF a EGR OFF, mám 6,2L dlouhodobě cca 90tkm, nejezdím moc přesně podle pravidel, tak nějak jak se jezdí, na dálku s 2,4 jsem byl kolem 5,5L a u 1,9 jsem kolem 4,5L dálku