Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > auto za 5500€

o Navštíveno 16307x o
o 06.01.2016, 16:02 | Jardoss
Zdravím už dlhšie behám po nete a stále neviem čo hľadať dúfam, že mi poradia skúsenejší..

Cenový limit je niekde do 6000, ale radšej o pár stoviek menej

Rok výroby od 06 a novšie
Nájazd KM ročne tak 25tis+ aspoň na 5 rokov
Chcem buď diesel alebo potom benzín+plyn
motorizácia 1.6 a silnejšie
nepotrebujem kombi ideálne hatchback, ale nie je podmienka
Čo som pozeral páči sa mi Golf V, leon, altea prípadne C-max, ale vraj je to kazové auto čo som si zisťoval focus už je zbytočne veľké
Budem rád za každú radu načo si dať pozor a hlavne po čom pozerať

o 06.01.2016, 16:16 | AllInOne
Čo som pozeral páči sa mi Golf V, leon, altea prípadne C-max, ale vraj je to kazové auto čo som si zisťoval focus už je zbytočne veľké

Co je velký? Focus?
o 06.01.2016, 16:18 | Jardoss
ano focus a kazové patrilo na C-max
o 09.01.2016, 01:56 | Kmoda
C-Max je takový vyšší Focus,tak nevím co se ti na Focusu zdá velkého...
o 09.01.2016, 07:58 | Lubak
C-max s focusem jsou defakto identická auta co se týče podvozku, motoru, převodovky. C-max má příjemnější vyšší posez.
Jen bych se vyhnul 1,6TDCi
o 09.01.2016, 08:44 | Jardoss
Ja som mal zato, že focus je o niečo dlhší od C-max, ale k téme ide mi o to zistiť značku a typ vozidiel prípadne motorizáciu po ktorej mám pozerať a ktorým sa naopak vyhnúť
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3233 sekund.