Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Google fotky (Picasa) - rada

o Navštíveno 4528x o
o 09.01.2016, 09:49 | P.E.T.R
Poradí mi někdo, jak získat odkaz na fotku, který bude končit .jpg? Dříve stačilo dát pravým tlačítkem kopírovat adresu obrázku, ale po přeměně google fotek už to nefunguje. Je tam pouze sdílet fotku, ale to zas udělá odkaz bez přípony. Nedaří se mi na to přijít. Dík

o 09.01.2016, 10:33 | HIGHTOWER
mě to jde, na picasaweb.google.com normálně u obrázku mám stále možnost pravým Kopírovat adresu obrázku a pak klasika odkaz na samotný obrázek [ Link ] (lh3.googleusercontent.com/-R2sV6IeCTGA/VjdSTWW9yGI/AAAAAAAARY8/bz_MJ-x0API/s1000-Ic42/5.jpg )

Zkus když tak pravý a Otevřít obrázek na nové kartě a pak tu adresu zkopírovat? Mě to otevře taky čistě obrázek s odkazem na .JPG
o 09.01.2016, 13:41 | P.E.T.R
Na picasaweb.google.com mi to taky funguje normálně, ale mě to rovnou přesměrovalo na nový web [ Link ] a tam už mi to nefunguje. Ani když dam zobrazit obrázek v novém okně, stejně to nekončí příponou.
o 09.01.2016, 13:45 | HIGHTOWER
aha, tak to mi chodí jako tobě, takže nevím :-/
o 10.01.2016, 08:55 | AR
no řek bych že budeš mít smolíka, direct link asi už neseženeš.
o 13.01.2016, 20:37 | P.E.T.R
Zatím jde vzít link z picasa stránek, až to nepůjde, tak budu hledat jiný server. Ale nechápu, proč to nefunguje, taková základní věc.
o 18.10.2016, 22:40 | P.E.T.R
Zkusím to oživit.

Picassa už nefunguje, takže bych potřeboval z Google fotek dostat odkaz na fotku, co bude končit .jpg
Netuší někdo, jak to udělat? Já na to prostě nepřišel.

Případně, co používáte jako uložiště na fotky?
o 18.10.2016, 23:25 | AR
a proč musí končit jpg?
o 18.10.2016, 23:27 | P.E.T.R
Teď jsem našel alespoň částečně funkční způsob.
Je k tomu teda nutný prohlížeč Google Chrome (normálně používam Firefox), do něj se dá stahnout rozšíření Google Photos Direct Link a to dokáže udělat funkční direct link.
Sice pořád nechápu, proč taková základní věc nefunguje, ale co se dá dělat.
o 18.10.2016, 23:29 | P.E.T.R
AR: Pro vlkádání obrázků na fórech, kde se používá [img] kód.
o 19.10.2016, 09:46 | AR
to by mělo být imho jedno ne? Jinak si myslím že přímý odkaz na soubor nenajdeš, ale u každého obrázku dokážeš získat odkaz na něj.
o 19.10.2016, 18:31 | P.E.T.R
Není to jedno. Když odkaz končí .jpg a použiju IMG kód, tak se ve fóru rovnou zobrazí obrázek. Když použiju odkaz z fotek, tak se zobrazí jen odkaz.
Nemyslím tohle fórum, tady to nefunguje, ale na většině jo.

Ale prozatím vyřešeno, sice trochu složitě, ale funguje to.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1813 sekund.