Navštíveno 3593x

14.01.2016, 16:01 |
jura.j | Upraveno: 2016-01-14 16:08:30
kluci nenašel by se negdo ochotný,kdo by na to mohl mrknůt ?
[ Link ] kamošovi se moc líbí,ale po mojej předchozí super skušenosti s audinů v karlových varech se ně moc nechce jet a potom byt nasraný,že to bylo zbytečný.
moc moc díky !!
Proc to ma tak nalestenej stred volantu?
asi moc spreju na palubky :o)
Zdenyho na ně ! :-) Jinak volant klasika, spíš bych mrkl pořádně na zadek, nápis Octavia je nakřivo. Vypadá ale celkem zachovale.
Esi to vydrží do zítřka do 15:20 a pak než sepíšu elaborát (=10 minut - b ude to rychlý), tak tam zajedu.Mám to asi 2km od baráku. Ale dopředu řekni kámošovi, že z toho nebude nic, protože v tomhle bazáru jsem asi 2x-3x byl, když jsem hledal auto pro dceru a jednm slovem humus tragický. Evidentní zbořeniny a svařeniny byly deklarovaný jako nebouraný či lehce bouraný auta... A navíc, protože jsem loni udělal tu zásadní chybu, když nic netuše, jsem si naproti-aniž jsem tušil, že to patří k nim- nechal nastříkat spodek a dutiny, takže vím, že mě už tam v životě nikdy neuvidí.
Takže nebude li vyloženě hnusně, tak tam zajdu a dát zprávu.
Ještě neděkuj, zatím nemáš zač:-) A bojím se, že nebudeš mít ani zítra:-)))Tohle je bazar, který se v regionu řadí mezi ty úplně nejhorší, díky kejklím, který se tam dějí.Snad ještě jedna zdatná "konkurence" v Uničově...
tak na to si taky pockam :-)
už sem mu volal,tak už moc radost nemá,ale dyby ti to vyšlo,budu moc rád,a potom,za ten referát to určitě stójí :o)
a dyby negdo věděl o pěknej 1,8T dejte vědět,díky !!
Vetsinou i pastiky na fotkach vypadaji dobre, ale tahle okena je hrozna i z fotek, omlacena odrena divna... rad si taky zitra prectu recenzi :)
Tak hoši, je to very simple:
auto tam fyzicky vůbec není a ten tajtrdlík (snad nějakej mechanik, či co) o tom vůbec nic neví. Mám přijet zítra, ráno tam bude někdo kompetentní.
Je tam jedna 1,4 16V černá oktávka - na pohled zdáli pěkná, plechy nepobouchaným ale nesedí předek a vnitřek vypadá, že taky pamatuje víc, než co je deklarováno. Zbytek jsme neprohlížel, protože to byly samý dýzlový tragédie.
Takže nic. Mám tam jet zítra?
člověče to už po tobě nemožu chtět.
navrhuju hlasování....
.......kdo by chtěl recenzi ?
Hele, ráno se chystáme na hory, tak pojedu kolem. Když tam malamuti budou kolem 9. - stavím se tam a uvidíme. Jezdímm fakticky okolo.
Zdeny se tesi, ze se obuje do dalsiho bazarnika :-D
No, pokud mě začne oblbovat, dám mu to hezky vyžrat. Ale pak si ten kamarád od jury.j auto nekoupí zcela jistě:-)))
neboj kůpí,ale negde inde :o)
Takže:
Auto je.
Nekontroloval jsem papíry, ale jen auto.
Na střeše se loupe lak ve dvou místech - nad zrcátek a nad pravým sloupkem cca 15x15cm. Na kapotě oloupaný lak asi 3x8cm. Na PP dveřích šrám do základovky cca 15cm. Na LP dveřích pod hranou okna puchýřky-vypadá to na nějaký hodně amatérský lakování. Zadní partie vozu stříkaná, na PP C sloupku je přechod evidentní, na LP blatníku je přechod nad lemem kola. V kufru to ale vypadá, že to nebylo nic dramatického, nebo to bylo asi opravdu dobře opravené. Předek vozu vypadá bez poškození, ale nesedí na autě snad žádná spára. všude jsou drobné rozdíly. Lak je ve stavu jako p 13 letech - od myčky, občas odřené hrany dveří od otvírání a pod. prahy kupodivu jen minimálně poškozené od zvedáků, ale vzhedem k podmínkám (snh, voda) jsem nemohl zjistit, zdali byly opravované. VAuto na letních (asi 3
mm), v kufru sada ziních asi 4mm.
Vnitřek auta ve slušném stavu, sedača nijak dramaticky prosezená není, na palubovce díry od HF sady a asi od nějakého dalšího držáku. Na palubovce nic nesvítí, výhřev funguje na obou sedačkách. Navigace nebere originální kód, který je napsaný v příručce-musí se odblokovat. Displej maxidot funkční, segmenty svítí.
Motor: všechny hliníkové díly a velká část konektroů doslova mizí pod bílým nánosem - koroze hliníku. proč na konektroech, netuším. Motor se startoval přes booster, ale chytil asi na druhý otočení. lehce ševelí buď kladka ropzovdl, nebo některá z kladek příslušenství-nelze určit. Na pravé straně je údajně odvětrání nádrže, kde po ohřítí začalo cosis kovově tikat, což je ale údajně normální. Já netuším, tento motor jsem nikdy neměl a dýzl to nedělal. ?Motor jde praviudelně, není hlučný, bohužel jsem se zapomněl podívat na stav oleje a víčko - to mi došlo až doma.Za jízdy ale nekouřil, resp. jsem za námi nicneviděl.
Agregáty fungují všechny včetně klima kompresoru.
Jízda: příčka volantu není za jízdy ve vodorovné poloze, ale asi o 10-12°otočená doleva. Při brždění ale auto nikam netáhne. Brzdy OK, ale kotouče jsou opotřebovanéí-nemají sice rantl, ale vyjeté drážky. Disky jsou jakési pouťové, ale kvůli nim jsem neviděl na desky. Spojka zabírá plynule, bez potíží.
Co je ale problém, je kulisa řadícví páky-do mezipolohy se nevrací pružinou, ale musí se tam usadit ručně, jinka nezařadíš ani trojku, ani pětku-prostě to chce rozebrat a namazat (dělal jsem na svém Subaru a řadící páka mi te´d chodí jedním prstem). Tato je evidentně zatuhlá. Zpátečka jde zařadit bez obtíží.
Motor jde perfektně až do omezovače-vyzkoušeno. Za jízdy necuká, neškube. Předek ej tuhej, možná nějaký tyčka lehounce klepe přes hrby, ale není to ve stadiu okamžité nutnosti výměny. Zadek taky ne.
Celkový dojem z auta: na rajtování do práce a pod dobrý. Je to auto pro toho, komu nevadí, že je 13 let starý a priostě nese stopy provozu. Údaj najetých km by mohl sedět, protože volant není nijak nadměrně oleštěný a bočnice sedačky není moc prosezená, látka není taky vyleštěná. Pokud to bylo kdysi havarované, tak to ej asi už delší dobu, není to rozhodně po čerstvé oparvě te´d nedávno. Kosmetika je prostě taková "pražská"-tedy lak nese stopy myčky, důlky, nějaký ten šrám, ale u 13ti letého auta to patří spíše k tomu lepšímu, co jsem mohl vidět.
Auto má xenony, ale těžko říct, v jakém stavu. Plexi nebylo nijak zvlášť poškozené, obě byla poškoezná stejně, tzn. výměna určitě nebyla teď někdy.
Za cenu 75 tisíc (a myslím, že by se dalo asi něco ukecat) by to mohlo být auto pronenáročného majitele ve smyslu, který nevyžaduje vyloženou voňavku z výroby. Určitě by to ale chtělo zvednou a mrknout na spoedelk, já viděl jen prahy a zadní tlumič výfuku - ten byl mj. velmi slušný, ale třeba prvky zadní nápravy, kam jsem dohlédnul byly povrchově rezavé. Tohle by chtělo omrknout na zevdáku, na to už ale nebyl čas - tímto končím a frčím na hory.
Jo - obsluha bazaru ví, že mu může volat člověk, který by se měl představit jako jura.j, o tom jsem mu řekl, kdyby to někdo chtěl dále lustrovat.
ó děkuji Ti hodná vílo !!

17.01.2016, 00:53 |
M.a.R.i | Upraveno: 2016-01-17 00:53:54
Achjo, skoda ze auto nebyla vetsi pastika a obsluha bazaru nebyly mamrdi. Tesil jsem se na poradne ostrou recenzi :)