Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rada, Ipad Air nabíjí jen na 80%

o Navštíveno 2217x o
o 19.01.2016, 17:35 | xSam
Ahoj,
googlil jsem a nic jsem nenašel, tak zkusím tady jestli nemá někdo zkušenost.

Ipad Air se nějak podezřele nabíjí, někdy nabije normálně na 100%, někdy jen na 80% a včera dokonce na 50%.
Ipad je na nabíječce celou noc a ráno jsou tam tyhle hodnoty. Pro jistotu jsem koupil novou originální nabíječku včetně kabelu a je to stejný.
Je možný, že se něco fakt podělalo a je to na servis?
Samozřejmě klasika, Ipad je 14 dní po záruce:-(

o 19.01.2016, 18:11 | madmaik
ja bych si tipnul na spatnou baterku?
o 19.01.2016, 18:11 | Tomášek
Ja tipuju baterku
o 19.01.2016, 18:12 | Tomášek
Madmaik - platis pivo :D
o 19.01.2016, 23:51 | codexx
1) zkus nejdriv vycistit napajeci konektor na iPadu, obcas tam byva bordel a pak se nenabiji nebo nabiji spatne.
2) muze byt vyzvejkany konektor - vyzkousej jak pevne v nem drzi kabel
3) v haji baterka
4) v haji deska s napajecim obvodem

Jinak co mas v iPadu za iOS?
o 20.01.2016, 08:56 | Veva | Upraveno: 2016-01-20 08:57:28
jako codexx...
měl jsem taky problém s nabíjením na Iphonu 5s, už jsem chtěl nechat měnit konektor a někde jsem se dočetl o vyčištění... vzal jsem párátko a vytahal z toho takovýho bordelu...
pak to fungovalo v pohodě :-)
edit: hlavně pozor, ať si v tom něco neohneš, když do toho budeš šťourat :-)
o 20.01.2016, 12:08 | xSam
Ok, tak jak jako první zkusím vyčisti konektor.
Konektor mi vyžvejkanej nepřijde.
Verze iOS 9.1.
Když nepomůže výše popsané, zkusím ještě kompletně hardReset a refresh iOS přes Itunes.
Jinak poputuje to servisu, chcjo...
o 20.01.2016, 16:46 | Tomášek
K tomu konektoru, kamos takhle na 5sku ze mu to prestalo nabijet, tak se vydal do brna 100km na reklamaci, hodil to v istylu na stul, prodavac vzal paratko, vytahal mu z toho bordel, kamos sklopil usi a s pocitem vprdelisevideni odjel domu :D
o 22.01.2016, 17:51 | Ian
skus kalibraci nebo formatovani baterie, ale prvni si vygoogluj jestli to tvoji baterku spis nedorazi, nevim jaky typ je v tabletu od jabka
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1809 sekund.