Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > má někdo zkušenost http://www.mereni-vykonu.cz/

o Navštíveno 2353x o
o 24.01.2016, 20:38 | kasko
docela zajímavá nabídka, služby taky ucházející, jen nějak podezřelé ceny.
Má s nimi někdo zkušenosti?
POřád se pohrávám s myšlenkou, zkusit upravit benzínovou atmosféru.../koncern/

o 25.01.2016, 06:52 | muSlim
Vyhodené peniaze, imho. Atmosféru zmenou programu v ECU nijak výrazne (ak vôbec) neupravíš, bodka :-)
o 25.01.2016, 08:20 | HIGHTOWER
mám u diesla, v březnu to bude rok. Vzal jsem variantu s měřením před, po, kompletní diagnostku. Byl jsem tam cca 1,5 hodiny, originál SW mi poslali na maila ještě, když jsem tam byl. Auto celou dobu v pohodě, bez problému, chip je znát ze 103 na 130 kW, za mě spokojenost. Celoročně mají na webu vždy od plnoci na pondělí do půlnoci na pondělí jako akční ceny :-D Holt klasika, jak je sleva, lidi na to slyší :-D

U benzinu, tam dejme tomu nechat ho udělat, ale jen samotný chip moc poznat nebude, chce to pak asi i další úpravy, aby to bylo vážně poznat.
o 25.01.2016, 08:27 | (CZ)free
Také mám už 3 roky na TDI PD. Akorát spojka už to moc nezvládá. :)
o 25.01.2016, 14:14 | camron
Nech si jen zmerit originalni vykon. Ten motor je povestny tim, ze tak nejak ztraci koniky ve velkem. Hodne lidi se divi, ze ma misto deklarovanych 191 kw nejakym 170 a mene...

Jinak jen chip jsou vyhozene penize, tam nic moc nevycarujes...
o 25.01.2016, 19:04 | kasko
Vím, že navýšení není jako u přeplňovaných motorů, ale pár koní neuškodí a cena není nijak závratná.

Mno, uvidím, poptám se, odzkouším a uvidíme, co a jak...

zatím díky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3192 sekund.