Navštíveno 2353x

24.01.2016, 20:38 |
kasko docela zajímavá nabídka, služby taky ucházející, jen nějak podezřelé ceny.
Má s nimi někdo zkušenosti?
POřád se pohrávám s myšlenkou, zkusit upravit benzínovou atmosféru.../koncern/
Vyhodené peniaze, imho. Atmosféru zmenou programu v ECU nijak výrazne (ak vôbec) neupravíš, bodka :-)
mám u diesla, v březnu to bude rok. Vzal jsem variantu s měřením před, po, kompletní diagnostku. Byl jsem tam cca 1,5 hodiny, originál SW mi poslali na maila ještě, když jsem tam byl. Auto celou dobu v pohodě, bez problému, chip je znát ze 103 na 130 kW, za mě spokojenost. Celoročně mají na webu vždy od plnoci na pondělí do půlnoci na pondělí jako akční ceny :-D Holt klasika, jak je sleva, lidi na to slyší :-D
U benzinu, tam dejme tomu nechat ho udělat, ale jen samotný chip moc poznat nebude, chce to pak asi i další úpravy, aby to bylo vážně poznat.
Také mám už 3 roky na TDI PD. Akorát spojka už to moc nezvládá. :)
Nech si jen zmerit originalni vykon. Ten motor je povestny tim, ze tak nejak ztraci koniky ve velkem. Hodne lidi se divi, ze ma misto deklarovanych 191 kw nejakym 170 a mene...
Jinak jen chip jsou vyhozene penize, tam nic moc nevycarujes...

25.01.2016, 19:04 |
kasko Vím, že navýšení není jako u přeplňovaných motorů, ale pár koní neuškodí a cena není nijak závratná.
Mno, uvidím, poptám se, odzkouším a uvidíme, co a jak...
zatím díky