Navštíveno 2477x

Můžete poradit nějaké funkční termo prádlo na prkno, na ceně ani tak nesejde, oblečení mám s vodním sloupcem 10k. Potřebuju něco pod něj, z mého bývalého jsem trochu vyrostl :)

24.01.2016, 21:57 |
macek Ja pouzivam nejvic pradlo od Spyder ponozky trika a spodky nebo Klimatex a max spokojenost

24.01.2016, 22:08 |
Veva Jako Macek, mam taky Spyder, pouzivam v zimnich mesicich i na motorku a spokojenost! :)

24.01.2016, 22:32 |
hanx Kdyžtak ti můžu zkusit udělat nějakou cenu na Devold - špičku v termoprádle (merino vlna). Pár lidí z ahc už ode mě něco má. Ozvi se na mail jestli tě to zajímá, klidně i vysvětlím a doporučím. Teď večer už se nechci rozepisovat.
Na prkno nosím běžně tohle, je to asi to nejuniverzálnější, co máme - nosím to v podstatě pořád a všude, nejen na horách:
[ Link ]

24.01.2016, 22:44 |
J-T. Já mám dobrý zkušenosti s QUOSTYL
[ Link ] . Web sice nic moc ale prádlo a dodání kvalitní a za fajn cenu oproti profláklým značkám. (Používají stejnou pleteninu jako většina např. Craft)
Už leta letoucí používám Klimatex a spokojenost... Jak se rozpadne, koupím nový a tak furt dokola ;-)

24.01.2016, 22:55 |
hanx Ještě než začneš vybírat, doporučuji si něco nastudovat o materiálech. Osobně nic jiného než merino vlnu na sebe od podzimu do jara neobléknu.
Ja by som kľudne použil bajkerskú značku a ich dosť dobré "supermerino", výrobca Endura, produkty pod menom BaaBaa - mám čiapku (beanie), ponožky a tričko s dlhým rukávom a všetko funguje bravúrne.
Projdu to dneska. Diky :)
Adlo funguje výborně, ale je dražší.