Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > CT archiv download nebo audio graber

o Navštíveno 2105x o
o 29.01.2016, 13:11 | Petura
pls o radu jak stahnout video z čt archivu nebo jak dostat audio stopu...
před vánoci jsem stahoval pomocí free rapid downloaderu, který teď už nefunguje :(

případně by mi stačilo audio wav nebo mp3 tady z toho:
[ Link ]

o 29.01.2016, 13:47 | jz33
o 29.01.2016, 13:57 | Mr.Scully | Upraveno: 2016-01-29 13:58:05
FreeRapidDownloader funguje stále dobře (právě teď jsem to vyzkoušel nad tvým odkazem). Stejně tak funguje český YoutubeDownloader (YTD 1.55). Oba ti stáhnou video soubor .ts, v tomhle případě cca 2.7 GB během tří minut. Tyhle dva programy jsou osvědčené.
o 29.01.2016, 14:08 | Petura
Mr.Scully: mě píše, že soubor není na serveru :(
o 29.01.2016, 14:11 | Petura
a čím to z toho .ts dostanu do MP3?
testoval jsem nějaké převodníky, ale když fungoval tak udělal jen poloviční čas :(
o 29.01.2016, 14:15 | Mr.Scully
Nepsal bych to, kdybych to osobně teď sám nevyzkoušel :-) Tak zkus ten YTD. Vložil jsem tam přesně ten odkaz, který jsi sem dal.

TS do MP3 nevím, asi čímkoliv. Zkusil jsem náhodně třeba XRecode (šikovný malý prográmek) a v pohodě, za minutu jsem měl MP3 jak vyšitou a kompletní.
o 29.01.2016, 14:23 | Petura
Mr.Scully: díky, v tom rapidu jsem udělal aktualizace pluginu a už to jede... jo občas takové menší nakopnutí pomůže :)

o 29.01.2016, 14:24 | Mr.Scully
Jo, mě samotného zajímalo, jestli to třeba nepřestalo fungovat :) Ale mám zkušenosti, že FreeRapidDownloader aktualizuje pluginy v podstatě okamžitě a YTD je aktualizuje dle volného času autora, což může být den nebo taky rok. FreeRapidDownloader je jistota :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3589 sekund.