Navštíveno 2105x

pls o radu jak stahnout video z čt archivu nebo jak dostat audio stopu...
před vánoci jsem stahoval pomocí free rapid downloaderu, který teď už nefunguje :(
případně by mi stačilo audio wav nebo mp3 tady z toho:
[ Link ]

29.01.2016, 13:47 |
jz33

29.01.2016, 13:57 |
Mr.Scully | Upraveno: 2016-01-29 13:58:05
FreeRapidDownloader funguje stále dobře (právě teď jsem to vyzkoušel nad tvým odkazem). Stejně tak funguje český YoutubeDownloader (YTD 1.55). Oba ti stáhnou video soubor .ts, v tomhle případě cca 2.7 GB během tří minut. Tyhle dva programy jsou osvědčené.
Mr.Scully: mě píše, že soubor není na serveru :(
a čím to z toho .ts dostanu do MP3?
testoval jsem nějaké převodníky, ale když fungoval tak udělal jen poloviční čas :(
Nepsal bych to, kdybych to osobně teď sám nevyzkoušel :-) Tak zkus ten YTD. Vložil jsem tam přesně ten odkaz, který jsi sem dal.
TS do MP3 nevím, asi čímkoliv. Zkusil jsem náhodně třeba XRecode (šikovný malý prográmek) a v pohodě, za minutu jsem měl MP3 jak vyšitou a kompletní.
Mr.Scully: díky, v tom rapidu jsem udělal aktualizace pluginu a už to jede... jo občas takové menší nakopnutí pomůže :)
Jo, mě samotného zajímalo, jestli to třeba nepřestalo fungovat :) Ale mám zkušenosti, že FreeRapidDownloader aktualizuje pluginy v podstatě okamžitě a YTD je aktualizuje dle volného času autora, což může být den nebo taky rok. FreeRapidDownloader je jistota :-)