Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rada s Home repro

o Navštíveno 2356x o
o 01.02.2016, 22:54 | dedo
Caute,
Chcel by som Vás poprosiť o pomoc pri rozhodovaní.
Pred časom som sa presťahoval z malého bytu do domu. V byte som počúval hudbu prevažne z PC, a toto vy mal aj naďalej ostať ako hlavný zdroj aj naďalej. do teraz som mal repro Piega S1, a zosilňovač NAD 325 BEE. Táto kombinácia mi vyhovovala po zvukovej stránke maximálne, ale v novom dome je izba väčšia, cca 30m2. A teraz k rade. Mam v ponuke dve alternatívy, ktoré sú cenovo cca rovnaké. Ide o Heco aleva gt 1002 a Jamo Classic 10. Heco by boli nové. Bohužiaľ heco by sa museli objednávať bez možnosti posluchu, a Jamo je dost ďaleko na to aby som len tak sadol do auta a išiel ich skúsiť. Máte niekto nejaké skúsenosti, resp. Ste niekto počuli tie repro? Zosík by som rad nechal pôvodný.

o 01.02.2016, 23:03 | dedo
Rozpočet mam cca 500€, ak by niekto vedel poradiť inú alternatívu, bude rad aj za to. Zatiaľ som naklonený tým Jamo, hlavne pre orientáciu br, kedže napriek veľkosti izby, zadná stena reproduktoru nebude ďalej od steny ako 30-40cm.
o 01.02.2016, 23:44 | marklar
Mám teď nově Teufel Ultima 40 Mk2. Uvažoval jsem nad Heco, ale na tyhle jsem dostal doporučení a jsem velmi spokojený. Nejsem žádný extra hifík, ale už přístup teufelu mi je velmi sympatický. Bedny jsem objednal u nich na netu (bohužel ani jinak nejde), za 5 dní byly z Německa u mě doma a máš tuším 8 týdnů na vyzkoušení-pokud nesplní tvé očekávání, můžeš je vrátit :-).
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3172 sekund.