Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pohodlné boty?

o Navštíveno 2671x o
o 02.02.2016, 14:43 | Sau
Máte někdo tip na opravdu pogodlné boty? Aby si v nich člověk připadal, že chodí opravdu v peří :-) Značku, typ neřeším. Něco na bněžné denodenní nošení. Trávím teď na nohách čím dál víc času a chodidla hlásí že to chce něco pohodlnějšího jak je teď :-)

o 02.02.2016, 15:15 | jz33
Mám skvělou zkušenost s běžeckými Adidas Ambition typ PB - PowerBounce. Bohužel už se nebudou vyrábět. Mám verzi PB 5M. Někde ještě mají v e-shopech verzi 3M nebo podobnou - ale jen určitou velikost:

[ Link ]

[ Link ]

Neskutečné pohodlí, vypadá to divně, ale stojí to za to - člověk si opravdu připadá, že chodí v peří ;-) Možná se dá sehnat na ebay atd. Jen na led a mokro nejsou dobré - tvrdá podrážka pěkně klouže. Nohy se v nich nepaří.
o 02.02.2016, 16:00 | Sau
Led a mokro by az tak nevadilo, ale - rikas bezecke boty? Pokud sa nepletu tak ty su urcene pro ibcasne noseni, pro beh. A pri beznem uzivani moc nevydrzi. Znici sa klidne po par mesicu denniho noseni. Myslim vseobecne, bezecke boty.
o 02.02.2016, 17:10 | jz33
Starší verze vydržela přibližně rok a půl - používáno každý den. Ta PB 5M, kterou mám ted - používám už 2 roky každý den a žádné poškození. Je tam nějaká podrážka adiwear či co - hrozně odolnáˇ( chodím do lesa, do města, prostě všude :-) ) - ten adiwear má asi víc modelů...
o 04.02.2016, 16:14 | Honza2.016v
souhlasím.. dobré běžecké boty, pokud nemáš nějakej dress-code danej zaměstnavatelem..

boty ideálně určené na delší běhy po asfaltu a pro těžší osoby - sám mám asicsy (model nevím -ale z minulosti vím že asicsy mi seděj nejlíp..), pro chodidlo se zvýšenou pronací..cenová relace 3500,- po výprodejové slevě

zpočátku jsem v nich chodil denně (aby se lehce prošláply) a občas zaběhat.. teď už v nich stále běhám (200-250km měsíčně+ občas nějaký závod -přežil jsme v nich půlmaraton, i 100km nonstop "pochod" bez puchejřů) za jakéhokoliv počasí, v jakémkoliv terénu, jednout tejdně jdou do pračky a terpv teď se začínaj sypat (trhá se síťovina..).. jsou přesně rok staré.....

takže normálním nošením byhc neměl šanci je za 2 roky zničit...
o 04.02.2016, 16:58 | Sau
Dress code vůbec. Ok, zkusím sa po něčem takovém mrknůt. Díky za tipy/názory.
o 04.02.2016, 17:31 | dogeatdog
K Asicsum se pripojuji, uz roky nedam dopustit na model Gel Nimbus.
Na chuzi bych si ja osobne poridil spise celokozene boty s gote-texovou vlozkou a Vibram podvozkem, kdyz uz nic tak bezecka bota dost blbe snasi mokre pocasi a snadno promokne + nechrani kotniky (prirozene nejdpodstatnejsi je, v jakem prostredi chce clovek boty pouzivat).
o 04.02.2016, 17:49 | Kamil07 | Upraveno: 2016-02-04 17:56:58
Sau: Ja treba nedam dopustit na Nike AIR MAX 90, prvni jsem si koupil snad 10 let zpet a od te doby kupuju jen tento model.
Hlavne maji mnoho barevnych kombinaci a variant (leto/zima atd.).
Ale musis si to vyzkouset, kazdemu sedi neco jineho.
Dle modelu se pohybuji od 3 500,- Kc, kdyby jsi chtel, tak je umim sehnat trochu levneji, samozrejme original, ne repliky z bazose za 1 300,- Kc :-D
o 05.02.2016, 07:28 | RedBaron
Já chodím párkrát ročně 36 km procházku z ČB na Dívčí kámen a zpět a v Adidasovejch goretex kotníkáčích to ujdu ani nevím jak, bolí mě spíš všechno ostatní než chodidla...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3132 sekund.