Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Koupě/přepis auta z druhé ruky (inzerát)

o Navštíveno 2964x o
o 02.02.2016, 16:39 | Rustapha-659
Ahoj,potřebuju koupit auto pro strejdu..ale celý to budu financovat a realizovat já a absolutně se v tom nepohybuju a neorientuju.Máte někdo spolehlivou radu co všechno je potřeba teď nově? Nerad bych naletěl,nebo přišel o prachy,nebo o auto (to je jasný)..
-auto by mělo být v Praze (což je pro mne bonus)
-Musíme oba na magistrát a tam to přepsat..
-Jak je ta varianta s plnou mocí?(ta musí být ověřená-tzn.pošta asi nejdostupnější..čili další komplikace(pokud ten člověk nebude ochotnej,nebo nebude mít čas)
-Jak je to s pojištěním vozu? (mělo by mít STK i povinný..aktuálně)

Úplně v tom plavu a byl bych vděčnej za jakoukoliv relevantní informaci a radu..něco jsem se snažil vygooglit,ale tady na AHC mi to z praktickýho hlediska přijde nejrozumnější a beru vás jako svojí rodinu :-)a koneckonců víc hlav víc ví..

Děkuju moc,pokud mi můžete někdo poradit co a jak.

foto k příspěvku  od Rustapha-659

o 02.02.2016, 16:45 | Lufas | Upraveno: 2016-02-02 16:48:27
Stale plati, ze prepis se dela tam kde je auto hlaseny pri koupi. Neni problem plna moc na tebe jako kupujiciho a nebo plna moc na prodavajiciho vzdy ten kdo ji dava musi mit overeny podpis:-)

edit:
Psany to bude na tebe nebo strejdu?
o 02.02.2016, 16:46 | Davados
Přidám se s varintou auta z jinýho kraje např.Praha vs Litoměřice
o 02.02.2016, 16:50 | Rustapha-659
Auto má Ústeckou SPZ,ale kde je hlášený,to netuším..zatím se mi neozval prodávající..čili bych musel do "Ústí",nebo pokud odtamtud je majitel,tak bych mu musel dát plnou moc a věřit mu,že to tam zařídí on..Je tak? Omlouvám se za lamí otázku,ale není to walkman za pětikilo..(jistě chápete) :-) Díky moc
o 02.02.2016, 16:53 | Lufas
Normalne koupis auto, sepisete smlouvu, odvezes si vsechny doklady k autu. U sebe v Praze na sebe zaridis evidencku,poviny a plnou moc.Vsechno to vemes posles jemu a on prehlasi.
Vitej v CR:-D
o 02.02.2016, 16:56 | Rustapha-659
Lufas: ...to mě děsí :-)ale děkuju moc za jakýkoliv info,co mi pomůže..
o 02.02.2016, 17:00 | Lufas
tak mam to ke konci roku 2015 dvakrat za sebou a postup byl takhle:-/
Nejlepsi byl typek co od nas kupoval X5, prijel nekde z Olomouce a strasne chytrej jak vsechno vi atd... do ctrnacti dnu volal a omlouval se, jestli by jsme byli tak hodny a vse u nas na urade vyridili, ze je to tak jak jsem mu rikal:-D
o 03.02.2016, 07:58 | drebb
das mu plnou moc k prepisu vozidla na tebe ci stryce, strach mit nemusis prodavajici je povinny tusim do 10 prac dnu to na tebe prepsat, pokud to neudela, horzi mu pokuta ve vysi 50k, - Kazdopadne, kratce muj pribeh, ja kupoval auto 400km vzdalene, kupoval jsem ho o vikendu, tudiz urady zavrene. Dohodli jsme se,ze dojedu na prohlidku, on uz predem udelal evidencku na me jmeno, ja prijel s plnou moci,ze muze na me udelat prepis, prohlidl jsem auto dal mu penize a plnou moc, dokonce nechal auto jeste na sebe pojistene, at muzu s nim odjet. v pondeli on zasel na urad vyridl veskere papiry a ty mi obratem poslal
o 04.02.2016, 22:20 | RadekFM
drebb: Ale tys jel domu bez papírů ?
o 05.02.2016, 07:25 | RedBaron | Upraveno: 2016-02-05 07:26:27
Já to řešil vždycky ponížením ceny o bůra, uvedl to celý v kupní smlouvě a prodávající poslal vyřízenej TP na dobírku za toho bůra, to je fér pro obě strany :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2118 sekund.