Navštíveno 2795x

08.02.2016, 08:36 |
PAULI | Upraveno: 2016-02-08 08:37:33
Ahoj chci si pořidit sluchátka Beats.
Jedny jsou s kabelem
[ Link ] druhé bezdrátové
[ Link ] .
Chtěl bych raději bezdrátové, nevíte někdo jak je to s kvalitou zvuku oproti kabelu?
Tak vzhledem k tomu, že Beats je zvuková sračka i na kabelu, takže už to nějaký bezdrát asi nemůže nějak výrazně pokazit :)) jo a bacha na fejky ty hrajou ještě hůř než origo.

08.02.2016, 20:08 |
Kamil jediný, co je u Beats fajn je to, že příjemně sedí na hlavě. Zvukově za ty prachy tragédie.
Mel jsem moznost poslechnout originaly a neni to uplne nejhorsi, kdyby staly do litru, tak by se to dalo.

09.02.2016, 08:08 |
PAULI Koupil bych jen origo, ale docela mě překvapilo, že v datartu měli vedle Sony za 1600kč a připadalo mi, že hrají lépe. :)
Tak to ako hrajú je závislé na sluchu jedinca že... nie každý hľadá hyperkvalitu, nie každému pripadajú Beatsy predraženou sračkou, nie každý povie po nasadení lepších že počuje rozdiel, tak by som sa doňno nejak extra nepúšťal, ľudia :-)
Tak ale řekněme si na rovinu, že za tu cenu se dají sehnat i lepší kousky. Design je samozřejmě subjektivní věcí a někdo může preferovat image, před zvukem - o tom žádná
koupil jsem dětem k tabletu u Vietnamce sluchátka za kilo, zvuk celkem příjemný (žádná plechovka), a teď koukám, že jsem koupil kopii těchto drahých beats(ů) :o)
Beatz su dobre pre niekoho, kto potrebuje cool image do metra a pocuva hiphop z mp3
To som nemyslel nijak v zlom
Koupil jsem je ségře před nějakými třemi roky k vánocům. Jsou dobrý na basy, ale moje Koss porta pro je strčej za 1/4 cenu do kapsy. Navíc origo kabel vydržel cca půl roku a u jacka se nejdřív rozervala guma a chvíli na to i kabel. Při následné reklamaci mi byl řečeno, že to bylo způsobeno zacházením. Vyhádal jsem si nový kabel, který blbnul od začátku, ale už sem neměl sílu jezdit kvůli tomu přes celou Prahu, takže sluchátka se válí někde v šuplíku :o/