Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaké chytré hodinky?

o Navštíveno 3019x o
o 08.02.2016, 10:05 | Losky
Ahoj, chci si pořídit hlavně na kolo chytré hodinky, které by uměly notifikaci sms, nepřijatých hovorů a měly i reprák s mikrofonem pro hovory.
Kolega v práci má Samsungy Gear něco a líbí se mi, bohužel mám Honor 6 a ten se Samsungy nemaká. Pak jsem našel na netu nějaké čínské U8 Smart Watch za cca 10 USD a vše umí, jen se obávám, že to moc nevydrží a baterka vydrží max den, což není ideální. Teda stačilo by to, ale dva dny a více by bylo lepší, na druhou stranu hodinky za tři kila:))
Koukal jsem na Sony, ale ty neumí telefonovat, takže o ničem, protože mě už nebaví jezdit na kole a když slyším tel, pořád zastavovat a dívat se, kdo mi psal či volal.
A ještě jsem koukal na Garmin Vivoactive, ale tam už je cenovka 5-8t, což se mi zdá zbytečné, protože pochybuji, že bych to chtěl nosit pořád a 3x týdně nabíjel.
Ještě za 1800,- jsem našel na heuréce Smartwatch GV-08, do kterých se vloží micro sim a makají i bez telefonu.
Možná by se hodila GPS či měřič tepu, ale není to podstatné, zvláště ten tep.
Máte tedy nějaké zkušenosti či tipy?

o 08.02.2016, 11:31 | macomb
Mám Gear 2 neo a budu je teď dávat pryč. Mám telefon Sony a instalace jedině při rootu a ještě s obtížemi. Teoreticky sice teď samsung vydal gear managera i pro telefony ostatních výrobců, ale mi se pak hodinky s telefonem nespojily. Předtím na root ano (ale s komplikacemi při instalaci, né každá verze aktualizace mi fungovala). Jinak stávalo se mi, že se mi po určité době ukončovala komunikace s telefonem (endomondo), zkoušel jsem to různě nastavit a nepomáhalo. Měření tepu u mě jak kdy, dost se potím, tak občas to ukazovalo nesmysly. Pro majitele telefonu Samsung asi fungují jak měly, já si teď místo nich pořídil Garmin forerunner 230 (bez tepáku), protože to chci více na sport. Telefonování jsem stejně využíval minimálně (i když se občas hodilo).
o 08.02.2016, 12:29 | HIGHTOWER
pochybuji, že najdeš nějaké funkční, neb v podstatě chceš všechno v jednom a to buď si zaplatíš sakra hodně a nebo něco oželet.

Mám Sony SmartWatch 2 2,5 roku, umí jen s telefonem, nemají plno funkcí navíc, ale jsem spokojen.

Podle mě by sis měl opravdu určit prioritu, na co to chceš, jinak nenajdeš...
o 08.02.2016, 13:10 | macomb
Losky: HIGHTTOWER má v podstatě pravdu, zatím ty hodinky tak daleko nejsou a i za ty novější s lepší integrací zaplatíš ranec. Nejsem si jist, jestli jsou vůbec na trhu nějaké (od kvalitního výrobce), které by toto splňovaly (GPS a hlasité handsfree).

Jinak nevím jak garmin vivoactive, ale moje forerunner 230 by měly vydržet 3 týdny (s GPS samozřejmě je to v řádu 12-16h)
o 08.02.2016, 14:18 | Augi
Mám Sony Xperia Z3 a Sony Smartwatch 3 už cca rok a spokojenost. Jinak hodiny Ti ukáží, kdo volá, ukážou i SMS, email atd...
o 08.02.2016, 14:20 | Losky
Ono ve finále volat asi ani nemusí, ale vidět, kdo mi volá a přečíst si sms by bylo dobrý.
Koukal jsem i na ty nové Huawei hodinky za 10t, ale pořád to má hodně chyb a moc chytré teda nejsou. Tady si myslím, že tady by mohl pomalu nastat nějaký boom a celkově se to posunout dopředu.
Zkusím ještě více mrknout na zkušenosti s těma všema čínskýma do litru. U těch drazsich se mi zase líbí krokoměr, jestli to nějak slušně funguje
o 08.02.2016, 14:38 | HIGHTOWER
krokoměr v dnešní době out, jedině GPS. Sony ti ukáží, co potřebuješ a nějaké měření ti udělá mobil s GPS, samotné hodinky ani netřeba ho mít, stejně, kdo dneska jde něco dělat bez mobilu, že?

Dát za hodinky víc jak 5 tis. je podle mě dnes o ničem, stále je to pořád doplněk k mobilu, ne samotný plnohodnotný mobil. Ty Sony SW2 vydrží 2 dny s baterií, víc ani chlup, být v nich GPS, SIMka, možná den.
o 08.02.2016, 15:51 | Atrey
Používám Garmin fenix 2, notifikace má základní - email, sms, hovor, pouze ukáže že se něco děje, ale reagovat na to nejde. Používám je hlavně na sport, když je telefon v báglu tak je to super. Výdrž s gps 16-18 hod, zaplé notifikace přes modrý zub 1 den, samotné hodinky (čas) cca 1,5 měsíce. Cenově za víc. Nejvíc limitující je baterie, pokud nebude něco co vydrží aspoň týden tak zůstávám u staříčkého Fenixu.
o 08.02.2016, 16:12 | Losky
Fénixe jsem si chtěl koupit před půl rokem, ale nakonec jsem koupil normální hodinky.
Ono asi opravdu stačí když to umí přečíst sms a ukazat zmeškaný hovor. Asi zkusím čínský zázrak do litru. Je pravda, že je to jen kravinka. Jinak za ten litr se dají sehnat i se slotem na sim. Na Heuréce asi 1800,-
o 08.02.2016, 17:21 | HIGHTOWER
používám na Endomondo, kdy hodinkama ho ovládám, např pauza při zastavení na inlinech, nebo kouknutí, kolik jsem už ujel :-) Další je třeba "dálková" spoušť na foťák, ideální na focení skupinky, lepší jak časovač :-) Další super je budík, hodinky vibrují a věř, že nikdy tím nezaspíš :-) Dá se odpověďet na SMS přednastavenými zprávami přímo z hodinek, tak super věc :-) V noci se hodí svícení displeje, normální světlo mě probere, z hodinek ne a vidím, co potřebuju :-), ovládání přehrávače hudby v telefonu taky dobrá věc ke sportu anpř. Ono nakonec to umí dost věcí se správnými aplikacemi, nehledě na noticikace SMS, FB, Messengeru, WhatsApp, Gmailu, včetně obrázků... I prohlížení kalendáře a co kdy mě čeká, taky super, když je mobil někde mimo. Aplikací je fakt hodně za ty roky, jen dle libosti a představivosti člověka. Počasí např. na hodinkách, super věc ;-)
o 12.02.2016, 18:41 | Lu82
Mám ty od Alcatelu za cca 3500,- a jsem naprosto spokojen. Baterka 4dny, ukazuje to nachozené kroky, kilometry, spalené kalorie, tep, aktivitu. Hovory, sms, messenger atd. ukazují.
Nemají android wear a vypadají pěkně.
o 12.02.2016, 18:41 | Lu82
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3187 sekund.