Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > příčníky na Octu II

o Navštíveno 2343x o
o 11.02.2016, 14:11 | jackobo | Upraveno: 2016-02-11 14:13:14
čau kluci, dotaz:

neměl by někdo na půjčení, či případně nedal někdo tip, kde si v okolí Mladé Boleslavi, či České Lípy, půjčit příčíky na Octavii II rv2004 sedan, verze bez hagusů.?

jedem za měsíc na lyže a potřebuju na něco přidělat rakev na střechu (tu teda mám).
našel jsem nějaké půjčovny PZE a snad i v LBC, ale hnát se tam den před DV pro zapůjčení a hlavně hned den PO pro navrácení se mi fakt moc nechce.

Předem díky komukoliv za info či tip ;)

j

o 11.02.2016, 16:12 | Kapka (M)
na bazarech se dají koupit jeté za cca 1000,- ...kolik tak bude stát pujčovné na týden? ..jestli se ti to vyplatí ..
o 11.02.2016, 16:33 | jackobo | Upraveno: 2016-02-11 16:34:38
no ja prave nasel i bazarový příčníky za cenu skoro ke 2tis, a to se mi zrovna nechce.
půjčovné vyjde cca na 50kč/den co tak ty pujcovny chteji
potřebuju to na 5dni v březnu
o 12.02.2016, 08:29 | Kapka (M)
Aha..ja právě pred rokem někde matce na Octu2 kupoval příčníky-taky bez hagusu za cca 1200,-...zrovna včera večer jsem ji montoval na to rakev na hory..
tak proto bych to neřešil a koupil jsem je..člověk nikdy neví kdy si vzpomene někam jet-jak s lyžema tak třeba s kolama..a myslet výdycky na to dopředu abych si je od někoho pujčil..
o 22.02.2016, 21:20 | Mikoň
Cau, kdyby treba nekdo jel pres Plzen k tobe, tak ti je pujcim. A pak taky nekdo zpet :) Sem tam jsem i v Praze. Jestli to vsechno bude trvat 2 mesice, je mi to fuk!
o 23.02.2016, 16:39 | jackobo
Mikoň: děkuju za nabídku, jsi hodnej ;)
já už jsem je snad sehnal v jedné půjčovně tam "u nás" v Český Lípě, tak snad to vyjde doufám a bez komplikací, jinak se asi pujdu střelit.

Ale snad to bude vklidu, ale každopádně díky ;)

j
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3071 sekund.