Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Photoshop - rady

o Navštíveno 2505x o
o 14.02.2016, 19:48 | HIGHTOWER | Upraveno: 2016-02-14 19:50:12
prosím, kdo poradí, jak v PhotoShopu CC udělat z více stran prolnutí vrstvy? Jde mi udělat jen z jedné strany - viz. obrázek (červená šipka naznačuje, jak jsem táhl kurzor), ale pokud bych chtěl ze všech 4 stran,jako je to na druhém obrázku - viditelný motor pod kapotou?

Zkoušel jsem to podle tohoto návodu [ Link ] , ale prostě nevím jak, vždy když udělám jinou stranu, kus, tak mi to první zmizí :-(

Díky za info

foto k příspěvku  od HIGHTOWER

o 14.02.2016, 19:48 | HIGHTOWER

foto k příspěvku  od HIGHTOWER

o 14.02.2016, 20:15 | NSRider
Já bych to viděl tak že stačí nahoře v liště jak máš režim tak vybrat položku překrýt. Tím by se měly jednotlivé přechody překrývat a nemazat ten první pokud udělám druhý.
o 14.02.2016, 20:30 | HIGHTOWER
už to mám, díky, je to Režim: Násobit :-)))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3554 sekund.