Navštíveno 2428x

Uz se jde tohohle nerada nejak zbavit a rozsifrovat poskozene soubory, nebo je to bez sance?:(
Diky..
[ Link ] zda se, ze neco existuje... jinak doporucuji googlit. je tam toho spousta
Jj jenze prave ze az moc, nekde tvrdej ze jde, nekde ze nejde, vsude nejakej jinej soft..:( nechce se mi pokus omyl klasicky, kdyz by nekdo mel neco overeneho, tak sem s tim:)
Jj jenze prave ze az moc, nekde tvrdej ze jde, nekde ze nejde, vsude nejakej jinej soft..:( nechce se mi pokus omyl klasicky, kdyz by nekdo mel neco overeneho, tak sem s tim:)

15.02.2016, 10:02 |
Wasp Z vlastní zkušenosti, nejprve zjisti jakou verzi CryptoLockera máš, poté hledej jako ho dešifrovat. Nám se to povedlo. :-)
Imho v pripade viru a tohoto bordelu je to vzdycky metodou pokus x omyl. Spousta tehle sracek ma spoustu mutaci a je obvykle potreba vyzkouset nekolik postupu, jak se toho zbavit...
Tzn neverim tomu, ze se da napsat presnej postup ve stylu nainstaluj tohle, udelej tam tohle a hura, tu mas soubory...
Vyprdnul jsem se na to, je to nad moje IT schopnosti:) odstranit to neni problem, ale rozsifrovat data fakt jo..
Nastesti zalohujem, takze to nebolelo tolik..
Ale je to kurvarna neuveritelna teda.. A gratulace Avastu, ani nepipnul pri infikaci..