Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nový implantát (zub)

o Navštíveno 3332x o
o 15.02.2016, 15:34 | DaveX
Chlapi nechával si dělat někdo nový zub? Zajímají mě možnosti, co kde jak a hlavně za kolik. Koukal jsem k některým implantologům a ceny jsou poměrně astronomické. Jde mi zatím o výběr, samozřejmě se počítá s nějakou vstupní konzultací, která se často taky platí.

Díky.

o 15.02.2016, 16:09 | BadyS
Mám novou 5tku nahoře, vyrobce nejaka CH firma Straumann. Nic co by ovlivnilo cenu smerem nahoru za velikost ci rozsah poskytnute pece se nekonalo, predem upozornen, za co vse navic si priplatim.Je fakt je ze to na dlouho....zahajil jsem sezeni v cervnu a v prosinci mel teprve hotovo. Zákroky celkove bez bolesti, vse se chytlo jak melo. Stalo to bratru 27.000,-. Soukroma praxe p. KANA OVA. Máti to samé v jinde za 18tis. Rozdily posoudit neumim.
o 15.02.2016, 17:04 | HIGHTOWER
jooo, zuby jsou hodně drahé... metod je více, jeden známý teď byl půl roku v péči a napřed mu rozřízli dáseň, vyplnili to nějakým granulátem který se po půl roce promění nějak v kost nebo co a pak teprve mu dávali implantáty... celkem masakr, za takto 2 platil nějakých 75.000,- Kč... ani nevím, jak dlouho vydrží, ale tohle snad musí vydržet i 500 let po smrti...
o 15.02.2016, 17:22 | Losky
já si dával minulý rok celokeramickou korunku a platil 9000,-:)
o 15.02.2016, 19:49 | xSam
Letos se na to konecne chystam, bohuzel u me to bude slozitejsi, nejprve kostni step z brady a pak zminovany granulat. Nasledne sroub a cca pul roku na to samotnej zub.
Cena je opravdu astronomicka, mam tech zubu vice a za ten rozpocet bych si mohl koupit novou dacii duster.

Ma to vsak jednu "vyhodu" musim pred zakroky prestat kourit, jinak je velke riziko, ze se to nepovede tak jak ma.

Hledej opravdu impalntologa, na ktereho mas nejake reference, neni to prdel...
o 16.02.2016, 07:21 | DaveX
Jde mi o to, že mám zatím nabídku od jednoho a tam je cena protézy 25 000 a korunky 12 000 Kč, což se mi zdá prostě strašně moc :/
o 16.02.2016, 07:42 | xSam
Zalezi co to je za zub, dvojka bude levnejsi nez sestka.
Nevim co myslis tim protezou, pokud je to ten trn co se zavede do kosti tak je to opravdu nejaky drahy. Ale celkove to tak nejak sedi, ceny za kompletni implantat se pohybuji mezi 20 az 30, pak jeste nejaka prace.
Za poptani jinde asi nic nedas, ale znas to, nez se nekde objednas na konzultaci bude to trvat 3 mesice:-(
o 16.02.2016, 08:02 | Petr735i
pokud nemáš původní kořeny, tak ti nezbývá, než jít touto cestou a tam je cena cca jak píšou borci nademnou. Mě zuby odcházejí postupně vsechny, krcky, korunky, to jsem podědil po rodičích, nemám skoro žádnou sklovinu, ale mám kliku, že kořeny samy o sobě drží. takže jdu cestou nástaveb do původního kořenu zubu a na to celokeramicka korunka. zatím 4 zuby nahoře od jedničky po čtyřku, cenove cca 15 tisíc a měl bych mít deset až patnáct let klid. Bolestivost celkem snesitelna. Ale jednou přijde doba, kdy to všechno půjde ven bohužel.
o 16.02.2016, 19:43 | Losky
Zuby, pohroma huby:)
o 18.02.2016, 12:44 | LubošF600
Když chybí zub,možností je několik.První nejlevnější je můstek(obrousí se dva a víc zubů v okolí mezery)Pokud nechcete zničit další dva zuby,tak jedině implantát.V dolní čelisti stačí jen implantát a na to korunka ( +- 30 000 )V horní čelisti jsou v kosti dutiny,tam je to složitější.Dutiny se musí vyplnit oním granulátem ( +- 15 000 ) a do toho teprve implantát.Pokud to někdo nabízí výrazně levnější,tak rozhodně nebrat.Neni to legrace.
o 21.02.2016, 21:47 | cendler
já jsem teď podstoupil něco podobného, 2 nahoře se mi vyklonila ven a bylo to nepříjemný, takže vytrhnout, nechat zacelit díru, což celkem trvalo, takže se obrousila jednička a místo jedničky a dvojky, se dala náhrada co stála 1900kč, taková ta co hradí pojišťovna, hrozný, byl jsem 4x na znovanalepení, vůbec to nedrželo, po 4měsícých, mi byly udělané korunky na obě jedničky(měl jsem malinko křivé zuby, tak jsem řekl, když už se mi v tom hrabe, tak to udělám komplet ) a tak mám 3nové zuby a jeden na druhé 2, jen povrchovka, nějak to nazvala, teď nevím jak, aby měli všechny stejnou barvu a tohle mě stálo 24800kč myslím, vím, že jedna korunka stála 4900Kč
o 21.02.2016, 23:07 | Kamil07
Mustek je strasna vec, to se jeste nekde dela?
To bych radsi mel diru, nez si nechat znicit okolni zdrave zuby.
Jak vidim ceny za implantaty, tak se mam na co tesit, az budu mit zuby na konci zivotnosti.
o 21.02.2016, 23:46 | tragicomix
kdyz to tu ctu tak mi neni uplne hej jelikoz me to za par dni ceka taky :) jak se jedna o zuby tak jsem strasnej posera, zeptam se hloupe, bolest?? zkusenosti?? nadstandart v peci lekare tak abych o tom ani nevedel nejakej existuje? diky
o 22.02.2016, 01:18 | Kamil07 | Upraveno: 2016-02-22 01:20:58
To nejsi sam, ja se bal tak moc, ze jsem 13 let uplne vynechal zubare :-D
o 22.02.2016, 07:26 | cendler
bolest ani ne, třeba teda u mě, jen prvotní, klasika asi nejhorší je píchnutí injekce(ale dáseň mi napatlala nějakou mastí, která taky znecitlovala, tak to nebylo tak hrozný), zbytek normální, je mě bolely panty, jak máš 2hodiny otevřenou hubu
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3131 sekund.