Navštíveno 3442x

15.02.2016, 19:39 |
KAJEL Zdravím,řešil jste teď někdo emise jak jsou spřísněný když není v benzínovým autě katalyzátor a ještě má udělanej chip,auto už jsem takhle koupil a dřív jsem to dělal přes známyho ale teď nevím jestli to ještě jde nějak obejít,díky
byl jsem na TK minulý týden. 96kw + čip od Ríši Štrunce. Taky jsem se "bál". Oni musí nyní napíchnout auto na emisích od nového roku, ale mě bylo řečeno, že kontrolují POUZE chyby motoru - ostatní je nezajímá. Takže čip/nečip apod. Nic by to nemělo znamenat. Oni ten čip defakto ani nezjistí. Je to podle mě takové triviální napíchnutí ŘJ. Nijak se v tom nešťouraj. Popř. pro sichr dej na kávu a je to ...

15.02.2016, 19:55 |
KAJEL no právě a ale když tam nemám ten katalyzátor tak tam asi chyba bude že tam něco chybí
to nevim - to ti musí povědět někdo kdo ti napíchne auto ještě před TK - a jestli to bude házet chybu, tak třeba né tam kde oni hledají tzn. chyba motoru - to se musíš zeptat někoho povalenějšího

25.02.2016, 18:04 |
Sau
Mne teda na benzinu minulej tyden delal bubu ze uz mam kat na hrane a ze priste uz to urcite neprojde.. Tak asi kdyz by tam nebyl tak to bude blby :D