Navštíveno 2004x

21.02.2016, 17:48 |
Downland | Upraveno: 2016-02-21 17:48:53
Cus koupil jsem si naky noname sluchatka na zesik marantz pm 7000 maji napsano 32ohm 100mW 95db mel jsem podobny shitky a ty hraly nahlas uz pri 45% hlasitosti na zesiku. No ale tyhle novy nehrajou nahlas ani na 70% zacne to hrat uplne na .... a hlavne se sepne ochrana zesiku uz na 50% hlasitosti. Ty stary jsem mohl nastavit na cca 75% a hralo to klidne celej den :( Podle ceho poznam ze budou hrat potichu a budou spinat ochranu ? :/
Že by se sluchátkama sepla ochrana zesíku vidím spíš na nějaký problém. Máš v tu chvíli vypnuté A i B repro výstupy? Co se k tomu snažíš připojit za sluchátka?
Obecně čím nižší impedance (16 - 32) Ohmů znemaná malou zátěž a velkou hlasitost. To trochu koliduje s výběrem sluchátek, ty lepší a ty z oblasti High-End mají impedanci větší, mnohdy na úrovni 300Ohmů a tak hrajou logicky víc potichu. Nicméně u takových sluchátek se očekává, že už k nim dokoupíš i externí sluchátkový zesík, neb ty výstupy v přístrojích nestojí obvykle za nic...
jsou to sluchatka za par stovek puvodne delany pro pc na skypovani. Vypnuty A i B mam. Ja to ae hnal pres zesik protoze sem si mohl dodat bas a vejsky. A stve me prave ze pres 50% hlasitosti a sepne ochrana.
no prave tym, ze si si dodal bas a vejsky si vyuzil cely vykon sluchatkovej partie a preto ti to ide do protectu...
Ty si stredmi na 50% ale basom si pridal kludne 6dB tak si na vykonovom limite :)
Ty mívají právě těch 16 a nebo 32 Ohmů, takže ještě můžou mít bídnou citlivost a nebo seš z rockových koncertů hluchý a máš posunutý práh bolesti :))
Oba mate pravdu :D
Tuner#2: si trefil i ten koncert naposledy jsem mel druhej den zalehle ucho stal jsem hned u repraku :D