to se ještě divíte?..to by se přeci Babišovu imperiu nehodilo...to je to samé jako s tou "policejní" provokací-střet zakuklenců a kytiček..to samé jak informuje ČT o demonstracích..vždy uvádějí maximální počet ccca pár stovek..
není to jen o idnes... informačních kanálů je tolik, a i tak, nikdo neinformoval... A podívejte se, co se děje, když Prima uveřejnila rozhovor se Syřanem, šašci ze senátu se do toho se..., a pak že cenzura je jen věcí komunismu...
High ani mi o tom vyjadreni senatoru nemluv. Ja vul si myslel, ze media jsou tu od toho, aby poskytovala informace co nejblize pravde, ale podle senatoru maji brat ohled a nepodporovat negativni nalady kolem imigrantu.
aktuálně kolem migrantů, ale z principu vyplývá, že když chtějí, útočí na svobodu slova, informací, ať jde o cokoliv - popírají holou realitu za každou cenu. Jsem zvědav, co na to RRTV
Tohle snad dostatecne osvetluje, jak je to s tim "uhlem pohledu" Youtube video:
“Je to skutečně tak, že Česká televize má určený úhel pohledu. Má ho určen na základě doporučení Evropské komise, která povoluje veřejnoprávním médiím fungovat z poplatků nebo z daní jenom za předpokladu, že budou prosazovat, obhajovat a dívat se na všechno z úhlu pohledu tradic evropského humanismu a kritického myšlení."
Svého času jsem byl na pokecu s Ladislavem Jaklem, bývalým poradcem prezidenta Klause a dlouholetým novinářem (a velmi inteligentním - byť svérázným - člověkem). Ten říkal, že mediální masáž (ať už na jakoukoliv stranu) se dlouhodobě děje v měřítku, které si ani nedokážeme představit a netýká se to jen TV, ale novin, časopisů, blogů a v podstatě všeho, co může jakkoliv naklonit veřejné mínění aktuálně potřebným směrem. A nemusí to být nijak viditelně, stačí jen tak malinko nenápadně poposunovat.
Totok su viděl před pár dny. Enem si říkám, že sa ešče někdo diví, že to tu nikdo neukáže. Však to co je v národním zájmu (nikoli státním), to je přeci fašistické a kdesik cosik... Každopádně jedině dobře, když sa nějaké podobné video objeví.