Navštíveno 8686x

26.02.2016, 18:09 |
camron | Upraveno: 2016-02-26 18:11:20
Co s tím? Jaké jsou možnosti opravy? A cenově?

26.02.2016, 19:26 |
Komba Rovnou napiš jestli ti to hodně vadí nebo ne.Potom bych řešil buď je protikorozní ochranu a nebo větší práci a to je vytažení prahu nabodováním,následný broušení a lakování:) Kit tam přijde stejně nějakej ať to zamázneš hned nebo se to bude tahat.Ale pořádně neni vidět jak je to hluboký.
Oprava prahu spotovací svářečkou cca do 1000kč, lak cca 3000kč
Neřekl bych, že mi to hodně vadí. Mě to přímo s.re!!! Hlavně ani nevím, kde se to tam vzalo. Takhle se mi zpravidla vždy vrátilo auto ze servisu :-(

28.02.2016, 10:45 |
brzda měl jsem o něco horší před lety na GIV s prohnutou vrchní hranou do dveří. Spottem to šlo překvapivě dobře, akorát se to musí obrousit na plech a následně dobře ošetřit zevnitř aby to nerezlo, protože se to vyhřeje. cena byla jako MARA, tohle by mohlo být i míň.
Pokud bych to měl teď na GIV s nehnutou hranou tak kituju
Kit a barva, pokud to není extra hluboký... po spotování to bude časem reznout, za jak dlouho je otázka následného antikoro postupu/přípravy...
Já si podobně prohnul práh, zamáznul barvou a bitumen tmelem, 3 roky to nic nedělalo, ale bylo to níž a nebylo tolik vidět...
já sem podobně vylepšenej práh pouze ošetřil aby poškrábanej plech nereznul a přikryl ho origo plastovema prahama:) z nesilněší verze, který autu dodaly šmrnc

29.02.2016, 21:37 |
camron | Upraveno: 2016-02-29 21:37:41
Zítra to vezmu do lakovny...uvidíme, co na to řeknou...