Navštíveno 5569x

28.02.2016, 18:37 |
DaveX Ahojte, jelikož se letos žením (4.6.), moc se mi nedaří sehnat někoho, kdo by bych ochoten jako svatební auto půjčit Evolutiona VII a výše. Nechci závodní :)
Je to od přítelkyně milované auto, ale nevím nevím, zdali se podaří sehnat. Byl by to bonus. Pokud někdo o někom víte, dejte vědět. Svatbu mám v okolí Ostravy, tak by se hodilo i auto poblíž :)
Pokud by bylo i jiné auto podobného gardu, nebránil bych se. Řeším to ale malinko pozdě :)
Pokud se dá půjčit i i něco amerického, taky by určitě neodmítla :)

28.02.2016, 21:09 |
Kamil07 | Upraveno: 2016-02-28 21:10:14
DaveX: Kontaktuj manola tady z fora, urcite neco vymysli.
Popripade ma seriove STI hatch ve svatebni bile perleti, tak treba se s nim domluvis.
Nebo jako Rajdlos, ale z Ostravy je to trosku z ruky.

29.02.2016, 07:10 |
Crimson | Upraveno: 2016-02-29 07:13:35
OT:
V sobotu ráno v 9h bylo jedno nádherný STi napasovaný v tom krpálu přímo v Dubí nahoře v zatáčce ve stromě, vypadalo hodně nově, ten klučina musel bejt na infarkt, mně by asi hráblo, pravda bylo trochu nasmrkáno a -2st a asi to podcenil a neudržel koně na uzdě, ten strom za tou motorkou byl jeho, nechápu to, jakoby mu to vůbec nezatočilo

Ten musel svinsky letet, ze to nevybral.
no jo, krásná táhlá zatáčka, to proletím :-D A ejhle, ona vynáší :-( To je divné, vždyť v rallye tohle všichni projíždějí ještě rychleji a mám 4x4, tam projede všechno krásně. Aha, já nejsem rallye jezdec, já jsem blbec :-(
Tohle se stane kazdemu, nic neobvykleho.
Je tam vidět nějaký lesík, mohla mu tam vběhnout srna, zajíc, cokoliv, lekl se, nevybral . . . náraz nevypadá ve velké rychlosti. Se stane.
Presne tak, mohla tam v zatacce pres svodidla prechszet matwrska skolka i s pani ucitelkou...nikdy nevis

29.02.2016, 10:09 |
AR Nebo měl v káře borku co si hrála s fofrklackem a přišlo to na něj zrovna v zatáčce :D

29.02.2016, 10:10 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2016-02-29 10:11:32
AllinOne: přesně tak, mohlo se stát tolik věcí, přelejzat tam ježek, krtek a tak se mu vyhýbal, a nedej bože šnek :-D Třeba tam zrovna letělo letadlo, které mělo problémy a chtalo tam přistát, nikdy nevíš, řidič za to určitě nemohl, určitě to byla nějaká nečekaná situace ;-)
AR:
fofrklackem EVA nebo řidičovým? :-D
s Fofrklackem Eva (Evžena) :D

29.02.2016, 10:23 |
DaveX Sakra hoši, pomožte mi sehnat EVO :D
Jinak Komvent nic, manolo je super týpek, pomůže co to půjde :)

29.02.2016, 10:23 |
AR Nebo chtěl nafejkovat škodní událost a ťuknul do stromu :D

29.02.2016, 11:31 |
Crimson | Upraveno: 2016-02-29 11:36:32
DaveX: sorry, že se to zvrhlo jinam, to jsem úplně nechtěl
Bart: snad ne někdo odsud, jak si k té fotce přišel
někdo to hodil na subarufanclub.cz

crashtestv reálu :-) Jen netrefil stranu...
Co vim nebo tusim,tak zhruba tak 2 mesice byla na prodej v Autwecu v Plzni. Vypadala hodne zachovale hezky. Chudak majitel,moc s ni nepojezdil. :-( v tomtu usmrkanem navlhlem pocasi to je raz dva. Jinak v serii je sti opravdu nedotacive.
Co vim nebo tusim,tak zhruba tak 2 mesice byla na prodej v Autwecu v Plzni. Vypadala hodne zachovale hezky. Chudak majitel,moc s ni nepojezdil. :-( v tomtu usmrkanem navlhlem pocasi to je raz dva. Jinak v serii je sti opravdu nedotacive.
STI rozmlati 90% majitelu.
Jen je skoda ho rozpulit v takove stupidni zatacce.
V téhle zatáčce jsem zaparkoval Vectru na těch schodech před hospodou (žlt barák na fotce, jel jsem dolů), když je mokro, klouže to tam. Mě to stálo zadní nápravu a 2 disky, jak jsem najel bokem na obrubník (zadkem napřed), nejel jsem nijak rychle (brzdil motorem na 3ku, najednou šel zadek před předek...).
Ale stejne je debilni napad vysazovat stromy hned u cesty.
Vim, ze ty stromy za to nemuzou, ale staci troska nepozornosti a problem je na svete.
tyhle stromy tam byli ještě dříve než ten asflad :)
Prijde mi to jako kdyby tu zatacku si chtel najet ve vnitrnim pruhu a bud mu neco zhora jelo nebo blbe trefil apex ..kdyby jel ve svem pruhu,tak nema ten zadek stazeny ke stredu. Ted uz je to jedno,ale koukam,ze ta zatacka vytrestala uz nejednoho ridice :-)
tak on ti ten zadek pri takovehle rane obcas trochu uskoci :)
Chyba ridice - malo zkusenosti, amen :-))
endru.ondra: To me vubec nenapadlo a urcite mas pravdu :-)
Kazdopadne i to blbe svodidlo, ktere je na druhe strane by hodne pomohlo..

29.02.2016, 21:56 |
ps Asi to chtěl prodat, tak to poslal krásně na druhou stranu do stromu :-)).
EVO ti půjčí závodníci. Mají "sériovky" jako tréningáče, ale bude to stát pěknou řachu.
Kamil007: nejen,že stromy většinou bývají v takových místech dříve než silnice,ale zároveň se vysazují i schválně,aby dělaly stín a asfalt se v horku neroztekal...
stromy u silnice: pohlcování hluku, pohlcování spalin (proto jsou švěstky, jabka apod. fakt chuťovky od frekventovaných silnic), částečně i ochrana proti povětrnostním vlivům

01.03.2016, 01:30 |
Kamil07 | Upraveno: 2016-03-01 01:34:10
Ano, mate vsichni pravdu, ale zarazi me, ze jsou ty mrchy tak blizko, jak nasnezi, tak to musi byt o hubu.
Jde videt, ze zavodnik vyjel jen o kousek mimo silnici a hned strom.
Nebyt tam ten strom, tak by to snad vybral po trave a jeste vice nabuzeny by se rozemlel v dalsi zatacce :-)
Byva to i horsi, nekde stromy vyrustaji skoro z cesty.
Kazdopadne skoda pekneho auta.
Každopádně svodidla na vnitřní straně zatáčky je taky mazec :-)
OT: nepamatujete někdo to video jak si natáčel nějakej maník na onboard kameru jízdu v nějakym Mercedesu, snad SLR už nevim. Jel docela jak hovado, předjížděl do zatáček a nakonec skončil ve svodidlech s větou:"ještě, že sem objednanej v servisu". Bylo to před pár lety tady, několikrát sem to hledal, ale bez úspěchu.
jinak na bazosi byl jeden čas inzerát, že pán pučí na víkend RS6, RS5 nebo M5 asi za 15tis. Bylo to někde ve valmezu nebo kde, ale neni to teda to cos chtěl. Ale rachot před radnicí by to taky mohlo udělat :-)
Kadel
Kamil: Stromy jsou blízko zkrátka proto, že už tam byly od nepaměti, kdy tam byla jen prašná cesta a jezdili tam koně s povozem :) Pak se vyasfaltuje, rozšíří se a máš to natěsno mezi stromy.
A když už tedy OT, tak já zase nechápu shánění aut - limuzín apod. kvůli pár minutám před radnicí/zámkem...

01.03.2016, 09:20 |
DaveX Dudelina: dívej, jestli to chápeš nebo ne, je mi to jedno. Každý je nějaký. Já chci, aby si jeden z nejlepších dnů svého života maximálně užila.
jj, nekdo si kvuli tomu kupuje i nove hadry :)

01.03.2016, 09:40 |
PlusOne | Upraveno: 2016-03-01 09:42:23
DaveX:
Pro mě svatba teda rozhodně nebyl jeden z nejlepších dnů mého života, a pro mou ženu taky ne. Jednak to uteklo strašně rychle a pamatuju si z toho tak polovinu (díky bohu za fotky), druhak chvílema celkem stres, aby všechno dopadlo v pohodě - a to nám s organizací ve svatební den pomáhali švagr se švagrovou (v rámci takového toho přivez, odvez, dovez, zařiď atd.) a měli jsme všechno naplánováno a zařízeno dost dopředu.
Když se to vezme kolem a kolem, pro mě, jakožto ženicha, to nebyla teda vůbec žádná pohoda, a byl jsem rád, že jsem večer utahanej padl do postele.
Jo, a hadry jsem nové nekupoval, k čemu, když kousek od nás je půjčovna ;-)
A abych nebyl tak úplně OT, tak EVO bohužel nemám :( V Šumperku vlastnil jeden kus EVA VII místní podnikatel, p. Kotrle (ASD Software), zkus mu zavolat, jestli by za úplatu nebyl ochotnej ;-) Třeba ho ještě má...

01.03.2016, 10:59 |
Losky jako PlusOne, svatba taky proběhla tak nějak rychle a plno nervů okolo. Nejvíc se toho podělalo v den svatby, ale nakonec to dopadlo ok:)
DaveX: Chápu Tě, sry za OT a přeji, ať Tě svatba dobře dopadne.

01.03.2016, 13:30 |
DaveX Dudelina: nevím proč, ale cítím z toho obrovskou ironii :D
Harryp:
to s těmi stromy nemyslíš vážně, že ne?

01.03.2016, 16:56 |
AR Jasně že jo, a tam kde stromy nejsou jebnou písek :D
Kto by šoféroval? Majiteľ, alebo ženích? :))) Ako dlho by musel byť k dispozícii a koľko odmena? Brácho má sériové čierne Evo 8, ale nechcem ho otravovať ak by to malo byť za "konzum" :)
Skús taktiež kontaktovať komvet/kit racing, prípadne neviem kto je z Ostravy a jazdí rallye na Eve - títo ľudia majú zvyčajne aj civilné Evá, prípadne iné rallye tímy, ideálne verejne cez facebook fan page.
Ďalej kontaktuj firmy, ktoré ponúkajú jazdy vo Ferrari-Lambo a podobne, je šanca že budú mať kontakt na niekoho s Evom.
V prípade že máš v meste motokárovú trať, tak tam zbehni a opýtaj sa prevádzkara, či nemá nejakého kamaráta s Evom.
15-16. dubna je valasska rallye neďaleko Ostravy, vyskúšaj aj tam.

01.03.2016, 19:41 |
DaveX notorik: černé evo by bylo super :) Odkud je? Určitě to nechci zadarmo :)
DaveX: A ten US muscle se ti nelíbí?

01.03.2016, 19:59 |
DaveX walish: jojo, líbí, ale primárně bych EVO :)
DaveX: Brácho je v Bratislave. Keď nechceš detaily riešiť verejne notorik @ gmail .com.
Inak popíš čo chceš a koľko za to dáš :)))

02.03.2016, 00:19 |
Losky Půjč si nějakou ameriku s V8 a zaujme to rozhodně více, Evo je pro neznalé jen obyčejné auto
Losky: Ale on nechce zaujmout ostatní, ale udělat radost své nevěstě. To je taky myšlenka jako prase - koupit si něco, abych se zalíbil ostatním.
Walish: chtel jsem napsat neco podobneho...

02.03.2016, 11:38 |
Losky walish: Tak 90% svateb se dělá pro hosty, aspoň co v mém okolí znám, ale pokud jde jen o tu radost, chápu to. Ale radši bych zaplatil adrenalinovou jízdu, kde z toho něco bude mít než jen ploužící se jízdu:)

02.03.2016, 11:58 |
DaveX Losky: vzhledem k tomu, že autem to je do kostela asi 500 m a z kostela na hostinu 400 m, tak jí chci splnit její přání. Hostům to bude opravdu jedno, protože ani jeden z nich se v autech nevyzná a moc je nezajímají. Navíc Charger si už zařídila, takže asi tak. Ale nevylučuju to, uvidíme :)
to Crimson: nevím, zda znáš tuto konkrétní zatáčku, ale o pár metrů dále do kopce je pak další pravá, takže ta svodidla na té straně budou primárně kvůli těm, co letí z kopce (u nich je předpoklad vyšší rychlosti) a nevyberou levotočivou :-)

02.03.2016, 12:40 |
Losky DaveX: Každopádně přeji, ať v den svatby vše dopadne dobře a v klidu ať s autem nebo bez. A do budoucna samozřejmě taky:)