Navštíveno 3587x

Zdar dnes mi nadherne spadnul telefon a mam tam krasnyho pavouka.takze potrebuju novy sklo resp. Display, v cechach od 12kil na ali 18-25usd.je tu nekdo kdo by mohl objednat? M.boleslav nebo praha?makam v phe.jedna se o huawei g7 bily.

29.02.2016, 19:50 |
Lufas Registrace je na chvilku a stranky ti to prelozi:)
Objednaval jsem par lidem, nechapu nedonutil jsem je udelat registraci:-D neni se ceho bat...
Ja tam normalne taky nenakupuju.tak nevidim duvod kvuli jedny veci se registrovat.staci ze mam aukro a i tam to maj predrazeny.proto shanim nekoho kdo uz to v tom ali ma zajety a vi kolik to presne vyjde s dopravou a kdy to tu bude
Kolik to presne vyjde - to je tam u kazde polozky napsano. Pak uz jen zalezi na kurzu tve banky, ale to jsou jednoduche pocty. U takove drobne castky se te clo ani DPH netyka.
Free shipping - postovne zdarma. Opravdu, ale opravdu zdarma.
Kdy to tu bude? To nikdo nevi. Nekdy za tyden, nekdy za mesic, nekdy nikdy.
Podle me jsi jen linej anebo opatrnej, protoze registrace ti zabere 5 a kdyz budes mental, tak 10 minut.

29.02.2016, 21:36 |
Komba Nejsem z Prahy,ale mohl bych ti stím pomoct a nemusíš tu číst co nechceš:)Pošli mi odkaz a šlo by zařídit,poslat věcičku přímo na tvojí adresu.Kdyžtak mejl.

29.02.2016, 22:34 |
AR Ad ty registrace, když si najdeš cz shop co má něco co chceš tak se tam taky neregneš a prosíš jiné ať ti to tam koupí?
Nesrovnavej cechy a cinu.celkem rozdil.hlavne s ali nemam zkusenosti nevim jak to chodi s reklamacema atd.ja osobne pokud muzu tak si pro to dojedu osobne po cr nez abych kupoval z netu.
Komba psal sem ti snad doslo.

29.02.2016, 23:27 |
soray Na Ali kupuju pravidelne a nikdy zadnej problem. Free shipping většinou cca měsíc, někdy beru DHL a to je cca týden - jedno se mi ale stalo, že ve 14h odpo jsem objednaval a druhej den po poledni už mi zvonil kuryr na dvere.
Takze sice jako ostatni moc nechapu, proc se neregnes a neobjednas, ale kdybys potreboval, tak se ozvi, zatim jeste budu par tydnu bydlet v Praze.
Psalaem kombovi tak uvidim jak se domluvim.diky

01.03.2016, 06:30 |
Lufas větu jak to chodí s reklamacema nemysliš važně?:-)
opravdu ale opravdu se ti nevyplatí něco posílat zpátky do číny... pokud se stane, že ti něco nepříjde tak jednopduše otevřeš spor jako na aukru a peníze ti vrátí!
Hele jednoduse...ptal sem se jestli tam ma nekdo ucet a muze mi tam nakoupit.neptal sem se jak si mam udelat registraci.jasan???kdyz sem zakladal vlakno tak sem to napsal snad jasne.;-)
Já koupil display taky na ali a funguje špatně dotyk :) Tak ono zrovna u téhle věci "ušetřit" :)
Nasel sem prodejce u kteryho jsou na ten muj display zatim pozitivni ohlasy.tak uvidime co prijde
S reklamacema už to není tak super, jak to bývalo, já jsem naposledy docela narazil (autokamerka, prokazatelně chyba výrobce a čínský portál (už nevím který, jestli ali nebo dx nebo který) se mnou celkem vyjebal, že prý poplatek za reklamaci je asi 70 dolarů, tak jsem je poslal do prdele.
(Jinak ale jako ostatní - registrace trvá sotva dvě minuty, absolutně nechápu žádat kvůli tomu někoho jinýho, napsání toho příspěvku trvalo dýl).

06.03.2016, 19:39 |
626rs Na aliexpressu kupuji neco kazdou chvili. Nikdy nebyl problem. Staci si pohlidat prodejce, kouknout na komentare a spokojenost kupujicich, na buyer protection a pokud vse splnuje, neni problem. Cim dele na aliexpressu prodava, tim take lepe. Pokud je nejaky problem, je tam tlacitko dispute, cimz se zacina projednavat reklamace. Treba nedavno jsem tam kupoval tablet za 230 dolarů. Byl trochu problem s prodejcem ktery nereagoval a poslal falesne DHL trakovaci cislo. Takze jsem pouzil dispute a aliexpres mi penize vratil prakticky ihned. Jelikoz ale mezitim stoupl kurz dolaru, vratili mi vic nez jsem zaplatil (sice stejnych 230 dolaru ale s jinym kurzem).

06.03.2016, 21:05 |
AR 626rs: taky tak, koupil sem tablet, prodejce ale zřejmě udělal chybu neb byl 50% ceny jinde, poslal i číslo, které bylo samo pitchovina, otevřel sem dispute a hotovson, prachy došly zpět a ještě sem díky kurzu vydělal :D
Muzu jeden lama dotaz?
Jakym zpusobem funguje placeni?
Musim mit nejaky specielni (nebo dolarovy) ucet v bance?

08.03.2016, 09:30 |
AR | Upraveno: 2016-03-08 09:31:33
Ne, normálně kreditkou kde máš povoleno placení na internetu.
Platíš v dolarech či eurech či jakou měnu si zvolíš a na CZK se ti to převede kurzem tvé banky.
Diky za odpoved.
Jsou tam nejake extra poplatky,krom mozna mene vyhodneho kurzu?
Onehda mi dosla na muj korunovy ucet platba v EUR a zkur... csob si strhla 150kc...

08.03.2016, 15:44 |
AR No tak to leda u tvé banky si ověř, ali platíš jen to chce prodejce + případné poštovné

08.03.2016, 21:26 |
626rs Ja mam Airbank.
Platim na aliexpressu jen danou cenu x kurs. Takze pokud stojí výrobek napr. 100 dolarů (pokud je postovne zdarma) a kurs je 25 kc za dolar, zaplatím 2500 a ani korunu navíc. Samozrejme ale myslim kurs moji banky - tedy Airbank. Obvykle si dane dolary hodim do googlu a prepocet sedi do 30 korun presne. Jeste se mi nestalo, aby mi strhli poplatek na cizi platbu. Zaplatim normalne kartou, kterou mam navic v aliexpressu ulozenou. Pokud je strzen poplatek za platbu, je to asi spise poplatek tvoji banky v ramci tveho uctu.
Jinak mohu-li doporucit, konkretne u aliexpressu je dobre si do mobilu nainstalovat jejich aplikaci a delat objednavku pres ni. Z mobilni aplikace jsou v 80% lepsi ceny. Nevim proc ale na drazsich vyrobcich je mozne usetrit nakupem pres mobil i 5-10 dolaru. Vim, neni to moc, ale na poli clovek takove penize take nenajde. Pro androdid maji appku v google play.
K te mobilni aplikaci jen maly podotek - ano, je to cenove vyhodnejsi, ovsem s tim, ze ona aplikace ma pristup prakticky ke VSEM udajum v telefonu, coz je hlavni duvod, proc ji nepouzivam a ani bych si ji do telefonu nenainstaloval. A jestli je nejaka zeme totalni spickou v nezakonnem elektronickem spiclovani, je to Cina. Vyjimkou nejsou ani upravene (rozumej vybavene cipem coby nositelem viru) datove kabely ci nabijecky, ktere si lide vesele kupuji.
Zkus si odpovedet, proc lakaji na instalaci aplikace zvyhodnenou cenou.
Na Ali kupuji pomerne casto, ale vyhradne pres web.
Pouzivate nekdo na tyhle nakupy tu blesk kartu ?

25.03.2016, 22:47 |
CRK Midi34: aliexpress ok, ale pozor na vracení peněz - byl to problém a tak to úplně nedoporučuju (radši koupit něco jinýho, když to nebude nebo při ztrátě radši nechat zaslat znova)
Jinde nevím, při větší objednávce můžou chtít kartu ověřit a netuším, jak to u anonymní udělat (pokud někdo ví, ať napíše)
Teď je ještě snad nová karta, něco sem zahlídl na poště...
O.k. zkusím postu
Jde mi o drobnosti do tech 20 Usd

28.03.2016, 11:54 |
CRK
Vypada to vic nez dobre ,dekuju