Navštíveno 3334x

01.03.2016, 09:00 |
worm03 | Upraveno: 2016-03-01 09:02:34
Tak i já sem se nechal okrást. O co jde, za provizi jsem zařídil pro jednoho člověka z Prahy dva telefony. Dorazil první a on, že ho chce vrátit, tak jsem mu řekl, ať ho pošle a že mu vrátím peníze. Než sem mu je vrátil, tak mu dorazil i druhý a tak jsem peníze poslal současně, ale jak je měl na účtu, tak druhý mobil nevrátil a když mu cokoliv napíšu, tak vždycky dostanu odpověď tohoto typu... Co s takovým zm*dem? (samozřejmě mohu řešit ofiko, ale znáte to... Taky sem samo neměl peníze posílat, ale bylo to trochu složitější a teď to vím taky :D)

01.03.2016, 10:05 |
Yawor Lidem s podobným příjmením bys neměl věřit ;)
Dej dohromady podklady a obrať se na PČR...
:-))))
...se bude divit, az mu prijde predvolani ve veci podpory extremismu :-)

01.03.2016, 10:18 |
CRK Je to Praha a určitě bude chtít nějakej pražák zjednat spravedlnost, tak ať se u něj někdo zastaví a předá mu "vzkaz". Jestli to není nějakej zabiják, tak bude stačit návštěva, případně lepák a vyřešeno.
proč by to měla řešit PČR? Co je na tom trestné, když někdo pošle někomu peníze navíc? V čem je jako podvodné jednání nebo trestné jednání? Rád se nechám poučit. A co je na tomto podporování extremismu?
Poslat doporučený dopis s předžalobní výzvou na vrácení buď telefonu nebo peněz do určité doby po obdržení výzvy. Pokud bude ticho po pěšině, oficiálně jen soudní cestou, neoficiálně návštěvou a domluvou. Ale dle typu odpovědí bych řekl, že to je celkem vtipálek, takže to bude si "zábavnější" domlouvání...
Už je to víc jak 4 měsíce... času bylo dost...
A zabiják to není... jenom je drzej za klávesnicí...

01.03.2016, 18:33 |
Alííí A znas bydliste a jmeno? Prazaku je tu dost, treba se nekdo bude nudit...tyhle zmetky nema rad nikdo.
všechny materiály k dispozici, včetně týden staré fotografie :D
pokud by někdo chtěl dělat bububu, stačí napsat e-mail
spíš bych ho chtěl postrašit, než nějak vyloženě ubližovat
bohužel já nejsem takovej pořez, aby se posral vzhledově a musel bych vyloženě jit do bitky

01.03.2016, 18:54 |
Yawor HIGHTOWER: Já měl za to, ře trestní oznámení, v tomto případě asi za zpronevěru, se stále podává na PČR...
Jestli je to ta stará věc, tak v čem je problém, nemůžeš ho najít nebo ses na to vysral?