Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Další ZM*D Praha

o Navštíveno 3334x o
o 01.03.2016, 09:00 | worm03 | Upraveno: 2016-03-01 09:02:34
Tak i já sem se nechal okrást. O co jde, za provizi jsem zařídil pro jednoho člověka z Prahy dva telefony. Dorazil první a on, že ho chce vrátit, tak jsem mu řekl, ať ho pošle a že mu vrátím peníze. Než sem mu je vrátil, tak mu dorazil i druhý a tak jsem peníze poslal současně, ale jak je měl na účtu, tak druhý mobil nevrátil a když mu cokoliv napíšu, tak vždycky dostanu odpověď tohoto typu... Co s takovým zm*dem? (samozřejmě mohu řešit ofiko, ale znáte to... Taky sem samo neměl peníze posílat, ale bylo to trochu složitější a teď to vím taky :D)

foto k příspěvku  od worm03

o 01.03.2016, 10:05 | Yawor
Lidem s podobným příjmením bys neměl věřit ;)

Dej dohromady podklady a obrať se na PČR...
o 01.03.2016, 10:15 | .mycTD
:-))))
...se bude divit, az mu prijde predvolani ve veci podpory extremismu :-)
o 01.03.2016, 10:18 | CRK
Je to Praha a určitě bude chtít nějakej pražák zjednat spravedlnost, tak ať se u něj někdo zastaví a předá mu "vzkaz". Jestli to není nějakej zabiják, tak bude stačit návštěva, případně lepák a vyřešeno.
o 01.03.2016, 10:55 | HIGHTOWER
proč by to měla řešit PČR? Co je na tom trestné, když někdo pošle někomu peníze navíc? V čem je jako podvodné jednání nebo trestné jednání? Rád se nechám poučit. A co je na tomto podporování extremismu?

Poslat doporučený dopis s předžalobní výzvou na vrácení buď telefonu nebo peněz do určité doby po obdržení výzvy. Pokud bude ticho po pěšině, oficiálně jen soudní cestou, neoficiálně návštěvou a domluvou. Ale dle typu odpovědí bych řekl, že to je celkem vtipálek, takže to bude si "zábavnější" domlouvání...
o 01.03.2016, 11:10 | worm03
Už je to víc jak 4 měsíce... času bylo dost...

A zabiják to není... jenom je drzej za klávesnicí...
o 01.03.2016, 18:33 | Alííí
A znas bydliste a jmeno? Prazaku je tu dost, treba se nekdo bude nudit...tyhle zmetky nema rad nikdo.
o 01.03.2016, 18:51 | worm03
všechny materiály k dispozici, včetně týden staré fotografie :D
pokud by někdo chtěl dělat bububu, stačí napsat e-mail
spíš bych ho chtěl postrašit, než nějak vyloženě ubližovat
bohužel já nejsem takovej pořez, aby se posral vzhledově a musel bych vyloženě jit do bitky
o 01.03.2016, 18:54 | Yawor
HIGHTOWER: Já měl za to, ře trestní oznámení, v tomto případě asi za zpronevěru, se stále podává na PČR...
o 01.03.2016, 19:27 | pepe689
Mam lepsiho zmrda....
o 01.03.2016, 19:50 | worm03
Jestli je to ta stará věc, tak v čem je problém, nemůžeš ho najít nebo ses na to vysral?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.338 sekund.