Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: montazni lampa LED COB

o Navštíveno 2231x o
o 03.03.2016, 23:27 | Meda
Mate nekdo zkusenosti s LED COB montazni lampou? Jak to sviti, co to vydrzi atd.? Koupil jsem pred par mesici na rychlo v OBI LEDkovou lampu a nejen, ze to plexi bylo hned v haji, coz se samozrejme dalo cekat, ale behem par tydnu se rozpadlo tlacitko na vypinani a ted se sama vypina, cely se to rozpada atd., tak bych rad neco kvalitnejsiho co bude i lepe svitit..Zatim jsem nasel treba toto:

[ Link ]

o 04.03.2016, 18:27 | Tomcat.530i
Mám přesně tuto:
[ Link ]

Mám ji přes rok, svítí neskutečně, výdrž plným svitem přes 1h30 i po roce. Super je otočná + naklápěcí rukojeť tak ji nasměruješ libovolnym směrem.

2 magnety vespod taky OK. Vydržela mi už hodně pádů i z výšky.

Za mě OK, šel bych do ní zas.
o 05.03.2016, 17:49 | crestik
já mám zas tuhle, řekl bych, že to bude všechno na jedno brdo
[ Link ]
tahle má navíc i závěsné háky, ale beztak to budou mít i ty ostatní
o 06.03.2016, 13:40 | Tomcat.530i
Moje má háček jen jeden a nemá magnety na zadní straně. Ale zas má otočnou rukojeť tak jde natočit.
o 07.03.2016, 22:56 | Meda
Diky uz jsem koupil, shodou okolnosti stejnou jako crestik :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3308 sekund.