Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zkušenosti Opel astra Van H 1,7 74kW

o Navštíveno 2273x o
o 06.03.2016, 20:45 | DaveX
Ahojte. Mám možnost koupit toto auto od kamaráda, takže je zaručeno, že km jsou opravdu km. Rok výroby 2007, najeto 229 000 km.

Máte někdo? Co se na něm sere? Cena dílů? Na internetu jsou vesměs kladně reference, ale moc jich není. Budu rád za každou. Nechci totiž koupit auto, kde budu jen řešit problémy.

o 10.03.2016, 19:06 | DaveX
Sakra moc jsem si nepomohl :D
o 11.03.2016, 00:00 | Ghofig
Ja mam. Ne teda kombik, ale asi je to jedno.
Mel jsem problem s alternatorem, ktery je umisteny pred prednim kolem a neni nijak moc kryty. Tzn jednoho dne se promenil z niceho nic v uplny prach a bylo vydelano. Jelikoz je s vyvevou, stal celkem dost... Bylo to nekde kolem 140k km.
Jinak druhy problem byl s vymenou zhavicek. Puvodni majitel/servis je tam nejak naprasil a nesly vubec vysroubovat. Tzn musela dolu hlava.
Jinak zasadni problemy zadne. Bezny servis, olej atd...
Jedine co mi na Astre vadi spise uzivatelsky, tak to uvnitr nema zadne rozumne odkladaci prostory nebo prihradky...
o 11.03.2016, 07:09 | DaveX
Ghofig: Prosím tě, kolik tě stál? Jinak oni ho prý měnili taky nedávno. Uvidím se s ním o víkendu, tak na všechno mrknu.
o 11.03.2016, 14:56 | Horal-11
nesmrtelnej motor(ISUZU) teda pokud někdo nesral na výměnu oleje, vím o jedný co má 260kkm a vše mimo snímače klikový hřídele je na motoru původní, samozřejmě špatný kus se objevit může, je to přeci jen stroj
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3159 sekund.