Navštíveno 2998x

co koupit 7letým dětem za mobil? když vybírám podle sebe, tak vždy skončím u částky kolem 4tis za kus, a představa je tak 1,5tis za kus (plus mínus autobus)...
volat budou jen mě, případně matce a samozřejmě nějaká hra bude potřeba, takže 512MB ram mi připadá dost málo, min 1GB a dvoujádro pocesor, a mělo by to být na androidu... potřebuju dva stejné, takže se finančně rozvášnit moc nejde
sice to není na androidu, ale zkusil bych Lumia 435 případně Lumia 532 ... pokud android mrknul bych asi na Lenovo A1000
lenovo A1000
[ Link ] někde k němu dávali i flip case za korunu
na czc.cz k němu mají i powerbanku... kdyby to aspoň ještě stáhli o 500 dolů a ty kraviny si nechali ... nic z toho k tomu nepotřebuju
čtyř jádro a 512MB ram je dostačující? nedokážu si to představit jak to s tím šlape, sám jsem zvyklej na xiaomi mi3, který šlape fakt parádně
Lenova A1000, jsou doma a po pár dnech používání spokojenost, rychlost telefonů dobrá, pro prcky naprosto dostačující a ani dospelak by se za něj nemusel stydět

16.04.2016, 08:34 |
Collin | Upraveno: 2016-04-16 08:35:01
Petura: Tak stále spokojen!? Přemýšlím,že vezmu také dva kusy.. Svítí na tom tel.ty tři tlačítka?
občasnému restartu se nevyhneme, to dávám za vinu vypnutým mobilním datům a u matky vypínají i wifi, takže whatsapp někdy nereaguje, ale co si na tom pustí za hry, tak vše běží bez problémů, odezva telefonu se mi líbí, žádné zdlouhavé načítání a čekání se nekoná...
ty tři tlačítka bohužel nesvítí :(
Díky,už jen čekám až dorazí.. Mám to pro prcka,tak uvidím jaké dá reference..