Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Grafika v čoudu na ASUS M50S ? Help prosiiiiiim

o Navštíveno 2583x o
o 21.03.2016, 15:35 | m
Cau chlapi,

ntb začal ukazovat jenom černou smrt, absolutně bez reakce monitoru. Zkusil jsem připojit i externí a absolutně bez odezvy.

Trochu jsem ho otevřel že zkontroluju kabely /asi blbost co/?

A vůbec nevím kam bych tady měl koukat, co je jako vlastně grafika? :)))

Sorry, že jsem tatar, ale v pevném pc bych jí poznal, ale tady to nedávám.

Někdo nějaký nápad?

Díky moc

foto k příspěvku  od m

o 21.03.2016, 16:10 | walish
tak se koukni, z čeho ti jde ten výstup na externí monitor, ne? :-) jsem sice na malém telefonu, ale dle chlazení ta deska vpravo dole
o 21.03.2016, 16:12 | walish
a jestli dobře vidím to množství prachu ve větráku, tak to budeš mít úplně ucpané a ten ntb ti bude slušně topit a větrák stále na 100%
o 21.03.2016, 16:26 | koren
ten vetrak vypada jeste v poho...

grafika vypada ze je to do ceho vede ta kratsi medena trubička, a podle rychlého pruzkumu by mela byt "MXM" tzn vymenna
a shodou okolnosti jsem při debordelizaci jednu mxm doma nasel (svého casu byla funkcni) :-)
o 21.03.2016, 16:32 | walish
koren: když má tolik prachu na lopatkach, tak ten výdech bude úplně ucpaný
o 21.03.2016, 16:52 | m
walish: ty vole no jo, dyť říkám, že jsem tatar :) ale na mojí obhajobu, hdmi to má na té samé straně ntb ale na druhém konci strany :)

walish: topilo to jaxviňa, to máš pravdu, ale větrák větral, myslíš ucpaný výdech na krytu z ntb ven nebo někde dovnitř pod větrákem?

koren: myslis ze by tam sla??? koupil bych! mmmmmm :) ?
o 21.03.2016, 17:34 | koren
m: asi takhle, je to z tohoto modelu [ Link ] - koupil jsem nejakej vrak kvůli plastum (vlastne mam porad cely to torzo) a jediny co v tom bylo, tak byla prave mxm grafika. Tu jsem testnul a zdala se OK...

+ je to taky z Asusu, tzn nemel by tam byt zasadni problém v kompatibilite
+ podle rychlého googleni oba notesy pouzivaji MXM II (tzn i typ by mel sedet)

- i tak to nemusi fachat (muze byt nejak locknutej bios nebo to bude nakonec jina verze...)
- to co mam doma nemam uz jak otestovat
- je to nvidia (ale to asi nehraje roli, pokud ji ntb schroupne po HW strance, pak jen jiny ovladace...)

final rozhodnuti je na tobe, muze to byt rychla a bezbolestna akce a notes pojede ještě leta v poho, nebo ta moje taky za chvili shori, nebo s tim stravis 3 dny a bude to porad stejne kaput
o 21.03.2016, 17:37 | koren
walish: muze a nemusi, videl jsem i opacnej extrem (samo zalezi v jakym prostředí ten ntb jede)
o 21.03.2016, 18:05 | m
koren: myslis ze mi bude trvat 3 dny to vymenit? To neni prd prd? :(
o 21.03.2016, 19:42 | walish
m: pokud to bude náhoda a bude to stejná grafika, která funguje, tak je to v pohodě a pojede to. Pokud ne, jak psal koren, může to být bloknuté v Biosu a tam je to docela boj...ale všechno se dá. Fyzicky vyměnit tu grafiku je v pohodě. Jinak ještě bych zkusil tu tvoji vyjmout a dát zapéct do trouby, případně přímo v noťasu to něčím (já to dělal třeba plynovým mikrohořákem :))), nahřát, konkrétně čip, asi tam bude studený spoj, tak by to pak mohlo zase chvíli fungovat ;)
o 22.03.2016, 08:58 | koren
m: presne jak pise walish - pokud jsi nekdy menil CPU v kompu, tak fyzicky by to mělo byt ok...
o 23.03.2016, 07:28 | MaSuZaPi_Honza
Taky jsem svého času pekl grafiku v troubě :DD
Stejné příznaky,jen černá obrazovka.
nevěřil jsem tomu, ale po upečení, fungovala 3 měsíce. pekl jsem jí 3x , než jsem to vzdal a koupil novou grafiku, za 2500,- která umřela za další 3 měsíce a tak jsem koupil nový notebook :D

Zní to jako pěkná blbost, ale funguje to.

Youtube video:

o 23.03.2016, 10:09 | koren
MaSuZaPi_Honza: jj, to není moc dlouhodoby reseni...

m: kdyby ses do toho chtěl pustit, dej vedet
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4065 sekund.