Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dovolená Řecko? Tipy?

o Navštíveno 2537x o
o 28.03.2016, 21:54 | Tuner#2
Zvažujeme letos dovolenou venku na nějakém Řeckém ostrově. Podmínka je začátek září (to by mělo být ještě teplo) a máme malého 3 roky + klučinu. Takže ideálně hotel i s nějakým dětským vyžitím a animačním programem.

Máte nějaké tipy jaký ostrov a případně i letovisko?

o 28.03.2016, 23:06 | walish
Recke ostrovy ted nejsou zrovna idealni destinace...
o 29.03.2016, 06:31 | jok3r
Tuner#2: zacatkem zari sem byl predloni na Zakynthosu a super ;) autem za den v pohode objedes ostrov, na piratsky lodi ho muzes obeplout kolem dokola vcetne zastavky u vraku atak :) jen nevim jak to tam bude letos,,,
o 29.03.2016, 06:50 | z0diaC
[ Link ]

jinak bych velmi doporučil Krétu ... vesničku Bali ...
o 29.03.2016, 07:53 | jok3r
z0diaC: článek z loňskýho dubna? :D
o 29.03.2016, 07:56 | z0diaC
jok3r: já myslím,že je to tam stále na stejno ... [ Link ]
o 29.03.2016, 07:57 | Only_One
Kréta bude dobrá volba.
o 29.03.2016, 08:41 | cubajs
My byli rok a půl zpět také v září na korfu - hotel messonghi beach, je to obrovský komplex kde je vše. Pro děti ideální, všude hřiště, prolejzačky, houpačky bazény, tobogány. Brali jsme to kvůli vzdálenosti, cesta letadlem trvala cca 2h a doprava do hotelu busem z letiště cca 30min takže to malej vydržel v poho. V okolí komplexu vůbec nic. Počasí začátek září super, v půlce září nám asi 3 dny zapršelo a už bylo chladněji. Ale kolik je tam aktuálně bubáků netušim, nicméně by to asi nemusel být problém. Tady si hlídali i pláž aby tam nelezli nabízeči...
o 29.03.2016, 08:48 | camron
Vloni v lete Kos. Vsude inzenyri s tmavou pleti. Radeji jsme se pohybovali jen po hlavnich ulicich. Na plazi co 100 m vyvrzeny gumovy clun - ani se neobtezovali to uklizet. Nebyla to idealni destinace.
o 29.03.2016, 11:05 | Mr.Scully | Upraveno: 2016-03-29 11:06:43
Absolvoval jsem v posledních cca 10 letech Zakynthos, Lefkadu, Samos a Krétu (a všechny čtyři jsem si i poctivě procestoval). Zakynthos a Lefkáda jsou podle mě jednoznačně nejhezčí řecké ostrovy vůbec, Kréta není špatná, ale není top. Samos celkem o ničem.

Letos bych vybíral spíš podle toho, kde bude na pláži míň těl muslimáků.
o 29.03.2016, 12:17 | AR
A je fajn zvážit termín, to počasí se poslední dobou docela dost mění.
o 29.03.2016, 12:35 | Mr.Scully
Já se většinou vyhýbal sezóně, druhá půlka června nebo první půlka září je v Řecku teplotně krásná a člověk se vyhne největším davům turistů v červenci a srpnu.
o 29.03.2016, 16:24 | AR
No totéž platilo i o jižní dalmácii ale poslední dobou si počasí dělá prdel :D
o 29.03.2016, 21:16 | hanx
Loni jsme byli na Kosu a naprosto super. Žádní uprchlíci, to byla pouze mediální masáž. Byli na jednom místě, kde jim sami Řekové chodili pomáhat - jídlo, oblečení.

Co bylo na Kosu nejlepší - jakmile nás nebavilo válet se na pláži, půjčili jsme si za pár šupů skůtr a jezdili po celym ostrově. Fakt supr. Klidný moře na jižním břehu a o 5 km dál vlny na severním břehu. Proběhly památky, nějakej sport, válení, super procházky i fajn noční život.

Byli jsme v Asteras Resort Kos - pouze all inclusive a hodně Italů. Ale dalo se to v pohodě.
o 29.03.2016, 21:50 | Tuner#2
Uprchlíci mě taky napadli, ale tak snad to nebude nic strašného viz. co píše hanx a třeba zkušenosti kamarádů.

Jinak díky všem za tipy a poznatky.
o 30.03.2016, 08:42 | camron
Hanx....tak tos byl asi na jinem Kosu, nez ja...
o 30.03.2016, 09:45 | hanx
Camron: Mozna zalezi kde presne jsi byl, ale vzhledem k velikosti kosu je to asi jedno. Jedine, na co nas upozornovali bylo, ze si mame davat pozor pri ceste do "hor" (respektove te jedne hory na vychode ostrova), ze tam jsou chudy recky pastevci.

Jinak nevim, o jakych inzenyrech s tmavou pleti mluvis, ale to muzou bejt turci zebraci, kteri tam jsou ale uz xxx let a nejsou to uprchlici.

Moje dovolena na Kosu loni byla fakt uzasna. Byli jsme tam 13 dni.
o 30.03.2016, 12:32 | camron
Hned u mesta Kos. A bezenci vsude. Ale to se poji k tomu pristavu. Samozrejme vnitrozemi bylo ok. Jinak viz.muj prispevek vyse.
o 30.03.2016, 13:01 | hanx
Jsi si jisty, ze to byli bezenci? Jak jsi to poznal? Vetsina tmavsich jsou tam turci nebo domorodci, rikali nam to i mistni. Ale nevim, sice jsme byli v Kardamene, ale ve meste Kos jsme byli taky a bez problemu.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3127 sekund.