Navštíveno 3436x

Zdravim vsechny,potrebval bych poradit s vyberem vozu nad milion.Pokud mozno osobni zkusenosti.V dnesni dobe je celkem problem si vybrat pohledny vuz.V tuto chvili uvazuji nad X5 2015 (30d,40d),ClS 350 CDI,BMW 730D,740D model 2016 (zde mam velke obavy s poruchovosti).Dekuji za rady,tipy a zkusenosti

29.03.2016, 11:48 |
jok3r osobně jedině cls, zbytek mě nezaujme když ho potkám na ulici, X5 podlě mě totál tuctovka
:-))) no zase tak dobre vybavena nebude :-)
ClS je z venku pekne,ale interier je oproti BMW pozadu.To je muj vlastni dojem.
Radek.613:Octavie by mela 2 vyhody - 1)mensi poruchovost,2)snazsi prodej,ale chtel jsem neco malinko vys :-)

29.03.2016, 14:38 |
jaryn130 | Upraveno: 2016-03-29 14:39:41
Kolega z prace tu ma nove XJ + XF v nemecku vidam docela casto a prijde mi to auto "nudne".Vim,ze X5 neni nic extra,ale designove se mi zda porad zajimavejsi.Navic prodejnost po 5 letech bude asi taky dost slozita.
X5 bych fakt vyradil se srovnanim s ostatnimi. Zvazil bych jeste A7,A6, Infiniti Q50. Za me z techto 740.

29.03.2016, 21:57 |
Ferro Co Maserati Ghibli?
Rajdlos:jake prednosti ma A6 ci A7 pred X5 ci Bmw 7?
Na Maserati jsem se dival taky,ale servisni sit je problem.Nechce se mi za servisem dojizdet z moravy do Prahy.
Já bych zařadil ještě nového Jeepa Grand Cherokeeho, Range rovery.. to jsou poměrně zajímavé auta pokud tě netlačí prachy :-)

30.03.2016, 07:50 |
jaryn130 | Upraveno: 2016-03-30 07:51:17
A jak je na tom Range Rover se spolehlivosti?Vim,ze prvni modely byli dost poruchove.

30.03.2016, 08:34 |
Duri jaryn130: já si myslím že ty sis už dávno tu X5 vybral:)))
Duri: :D nevybral,jen zatim nevidim lepsi volbu nez BMW (cena,servis,"vzhled")...skoda jen,ze tu nikdo nema zadne osobni zkusenosti s nejakym z vozu.
Muj pohled - osobni zkusenosti jinych lidi jsou ti stejne k prdu.
vubec nechapu co řešíš. všechny auta budou mít záruku a postará se ti o to servis... vyber si co se ti líbí a pokud to budeš za pár let prodávat, tak to máš uplně buřt co si vybereš. Pravděpodobnost, že do servisu pojedeš s BMW je uplně stejná jako s MB nebo RR ... čím víc elektroniky, tím víc problémů.. jen si ted vem jak při testu zkolabovala ta nová 7er BMW :-))) auto za 3 mega a uplně nové.
tak záláží pro co auto potřebujes, jestli machr index, nebo učelovost atd, X5 a Bmw 7 jsou uplně odlišná auta
O uzitnost mi tolik nejde,protoze v tom aute budu jezdit vetsinou sam se zavazadlem na vzdalene letiste,obcas k zakaznikovy a pak uz jen klasicke vyuziti v mestskem a mezimestskem provozu...Na podporu machr indexu bych si koupil jine auto.:)
Jestli máš koule kup si RR jinak je to asi jedno ;-)
Záleží co jsou tví zákazníci.... jestli odboráři sdružující dámy podnikající v oboru půjčování sebe sama :-D či zahradníci se specializací na jednu jedinou květinu :-D :-D... takové Tvůj příjezd v X5 a s Adidas taštičkou přes rameno asi osloví.....
RR si nekupuj, přeci jen, vlastnictví RR má naznačovat i cosi o úrovni a postavení a to i v mateřském jazyce, ta X5 bude mnohem lepší volba :-D :-D :-D
Muzete mi nekdo prelozit, co sem Radek napsal?
Camron: tezko rict, ale vzhledem k poctu pouzitych smajliku by se melo jednat o neco vtipneho. Jeste ze sem nejde vkladat umely smich jako v sitcomech.
Radek.613 si asi pozmenil Range Rover za Rolls Royce...Neni RR jako RR :-D
Kludne velke a v understatmente neprekonane cierna S350.
Tu "350" mozes dat dole, nech nie si za socku a nemusis pocuvat blbe kecy ako Aha, 6 valcov? A kde su tie ostatne 2? Konkretne ho ma sestwrnica mojej zeny uz 6 rokov a pohoda...

30.03.2016, 16:35 |
radek.613 | Upraveno: 2016-03-30 16:38:10
Bohužel pánové, Rolls Royce jako firma už dávno neexistuje, teď je to jakási montovna lepších BMW z plastů a recyklátů všeho druhu, takže k žádnému pozměnění nedošlo. Ono by vůbec bylo úsměvné bavit se ve spojení s RoRo o částce kolem milionu ..... Měl jsem na mysli opravdu Range Rover, coby mnohem dostupnější a přitom opravdové auto mezi parodiemi na auta typu X5 či Q7...ale když vidím ten projev tazatele, souhlasím s většinou, že X5 či naftové ML na vyleštěných 20" bude nejlepší volba :-D

30.03.2016, 17:32 |
jaryn130 | Upraveno: 2016-03-30 17:33:58
Dekuji vsem za rady.Specialne panu radek.613,ktery navic zhodnotil i muj projev a v prispevku predchozim dal vlastne najevo,ze auto ma "naznacovat cosi o urovni a postaveni".Tento nazor nesdilim,tudiz si klidne i tu X5 ci ML na 20" koupim.
Asi bych zacal tou dostupnosti servisu, jestli je to pro tebe zásadní... Pak ujasnením na co to auto chces, protože je rozdíl mezi SUV a limo... No a pak si projdi vlákna od Zdenyho60, tam je názor úplně na vsechna auta (a nejen je).
ahoj, vybiral jsem auto do 40000km a 1.5m s dph predvadecku. Ve finale jsem mel bmw 6grand coupe, morce panamera, 740xd a audi a7. sestka pro me byla mala, morce se sype trem kamaradum, 740d byla vybehovka ptz par mesicu mel vyjit novy model. vzal jsem a7. chtel jsem nocni videni, 6 kamer, adaptivni bixenon a vetrane zidle. auto ma milion dalsich veci ktere denne vyuzivam. mam najeto 80000km za rok a ctvrt. servis stejny jako superb nebo passat cc. spotreba 7.5 dlouhodoba. lita to samo.
jinak kdybys chtel, auta nam vozi www.topclasscars.cz tomas vodsedalek z prahy a muzu jen doporucit
Ja bych asi bral A7, vybiral jsem s manolem tu jeho a nic lepsiho nas nenapadlo.
CLS je fajn, ale interier je otresny.
Mozna jeste BMW 6 GC, to vypada taky slusne.