Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > změna kategorie osobního vozu na B

o Navštíveno 2267x o
o 30.03.2016, 08:18 | 626rs
Zdravím,
nevíte někdo, jak se dá provést změna kategorie auta? Koupil jsem auto (mazdu 6), jehož majitel měl v autě přepážku a nechal kvůli firmě změnit kategorii vozu na N1. Tedy nákladní automobil. Z důvodu debilní vyhlášky tedy s tímto autem nesmí nikam, kde je zákaz vjezdu nákladním automobilům bez dodatkové tabulky s váhou. Což je asi 80% případů. Chci to vrátit zpět na kategorii B. Tedy klasický osobák. Je to hodně náročné?

o 30.03.2016, 09:54 | Kamil07 | Upraveno: 2016-03-30 09:57:50
Klasicky osobak je myslin M1.
o 30.03.2016, 11:31 | MiniMike
spis mi rekni kdo by ti ve finale dal pokutu a jak by na to prisli, ze to osobni auto neni klasickej osobak, ale "nakladak"?
o 30.03.2016, 12:12 | Bart 007
tak máš to napsané v TP i ORV
ale jak to pozná na první pohled nevim :-)
o 30.03.2016, 12:15 | radek.613
Má to zapsané v TP, ne......

Skoč na úřad a zeptej se na podmínky "přestavby"....možná to půjde napasovat na ZTP stejného modelu bez přepážky a změna bude možná. Pokud tu ovšem dovozce ten model a typ schválil jen s přepážkou jako N1, přestavba nepůjde.
o 30.03.2016, 13:03 | Harryp
Třeba u škody to lze hromadně viz. [ Link ]
o 30.03.2016, 14:56 | pepe689
No kluk mel mazdu na taxik n1 -no pred lety to magistrat vyradil a mazda chtela skoro 50t za normál prestavbu no tak slo auto do sveta.....
o 30.03.2016, 14:58 | 626rs
MiniMike
máš to napsané v malém techničáku takže je to viditelné hned, jakmile ho dáš policajtovi. Řeším pak to, že kdybych měl v daném úseku např. nezaviněnou nehodu, neukecám to budu prohrávající, protože tam nemám co dělat. To, že je to absurdní nikoho z pohledu zákona nezajímá. Jediné co jsem dohledal, že potřebuji vyjádření výrobce auta, že to lze zpětně vrátit, tzn. Mazda mi musí vystavit jakýsi certifikát který stojí i 5 000, dál nevím, ale patrně co jsem nějak zjistil na základě certifikátu se provede demontáž přepážky, pak se s tím musí na úřad a snad na novou technickou. Takže ta sranda může klidně vyjít i na 10 000
o 30.03.2016, 16:39 | MiniMike | Upraveno: 2016-03-30 16:42:30
tak zase takovej tupec nejsem, takze vim, ze to je napsane v TP :-) ja to bral s tim, ze si psal, ze nesmis nikam vjet se zakazem vjezdu nakladnich automobilu... o nehode tu nepadla rec :-)

A co neukecas? Maximalne dostanes pokutu za vjezd do zakazu vjezdu, ale na nehodu jako takovou to vliv mit nebude...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.5029 sekund.