Navštíveno 2163x

zdarec,
mam tento zesilovac je nejakej silnejsi a pomuze to vubec?? Diky
Sorry za kvalitu fotek to mobil nejak nepobral:-/

Je to historie, funkční pravděpodobně bude, ale já bych to zahodil a koupil nízkošumový zesilovač třeba od Terozu a k tomu kvalitní napájecí zdroj (ne Polskej šmejd).
Pokud chceš tohle vyzkoušet, tak anténu zapoj na vstup k21-60, zbytek odpoj a kabel, co povede k TV, si zapoj na výstup. Na boku je u toho trafo, to musí být v zásuvce.
Podle popisu to vypadá, že každý vstup má šroubek pro nastavení, tak vstupy k6-12 a VKV uber na minimum (doleva) a vstup k21-60 zkus dát na max a pak o kousek vrať, to bývá tak ideální nastavení.
A hlavně vyházej všechny ty zelený koaxy a natahej si vše novým bílým koax. kabelem, průměr 7mm, nekupuj takový ty hotový slabounký šňůry, to je nanic. To ti pravděpodobně pomůže mnohem víc než výměna zesilovače.
Diky.
zkusim to. anteny vedou do tech dvou zleva a tv je na vystupu, trafo jede;-)
prave ze s koax. je problem ze je tahlej v husim krku kde je jeste satalit, a 2x pc sit. a to uz tam slo dost z tuha. tak mam strach do toho jit abych to nekde nepretrhl. pac je to pres 2 patra:-/
Resim to pac nekdy je obraz dost kostickovanej a nebo to nenajde vubec signal. ale dela to obcas ale dost me to sere:-/
S TV jsem mel taky problem a co jsem tak zjistoval, tak nejlevnejsi cesta je sehnat nekoho, kdo ti primo na strese zmeri signal, doporuci antenu, zesilovac a filtry, ktere ti prijimanej signal orezou jen na tu TV cast. Ruseni od wifi, mobilnich operatoru a ruznych odrazu uz je dost problem. Proto mereni primo na strese a system na miru. Ja jsem skoncil u O2 TV po kabelu :)
Anténa na vstupu k6-12 je určitě k ničemu, tu můžeš odpojit. Pokud je tam novej kabel od satelitu, tak se nechá použít i pro pozemák, stačí dát na půdě slučovač TV/SAT a obojí pustit po jednom kabelu, v bytě si to pak zas rozdělíš.
Ono může být problém klidně v anténě, kdoví, co tam vlastně máš. :) Nebo vyměň alespoň kabel od antény do zesilovače, případně i jinou anténu. Kdybys měnil anténu, tak koupit určitě anténu bez zesilovače, nekupuj s vestavěným zesilovačem. Stejně tak tam prostě může být mizerný signál a nepomůže ti vůbec nic.