Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rada TV zesilovac

o Navštíveno 2163x o
o 06.04.2016, 16:48 | PcGamer
zdarec,
mam tento zesilovac je nejakej silnejsi a pomuze to vubec?? Diky
Sorry za kvalitu fotek to mobil nejak nepobral:-/

foto k příspěvku  od PcGamer

o 06.04.2016, 17:11 | P.E.T.R
Je to historie, funkční pravděpodobně bude, ale já bych to zahodil a koupil nízkošumový zesilovač třeba od Terozu a k tomu kvalitní napájecí zdroj (ne Polskej šmejd).

Pokud chceš tohle vyzkoušet, tak anténu zapoj na vstup k21-60, zbytek odpoj a kabel, co povede k TV, si zapoj na výstup. Na boku je u toho trafo, to musí být v zásuvce.
Podle popisu to vypadá, že každý vstup má šroubek pro nastavení, tak vstupy k6-12 a VKV uber na minimum (doleva) a vstup k21-60 zkus dát na max a pak o kousek vrať, to bývá tak ideální nastavení.
o 06.04.2016, 17:14 | P.E.T.R
A hlavně vyházej všechny ty zelený koaxy a natahej si vše novým bílým koax. kabelem, průměr 7mm, nekupuj takový ty hotový slabounký šňůry, to je nanic. To ti pravděpodobně pomůže mnohem víc než výměna zesilovače.
o 06.04.2016, 17:30 | PcGamer
Diky.
zkusim to. anteny vedou do tech dvou zleva a tv je na vystupu, trafo jede;-)
prave ze s koax. je problem ze je tahlej v husim krku kde je jeste satalit, a 2x pc sit. a to uz tam slo dost z tuha. tak mam strach do toho jit abych to nekde nepretrhl. pac je to pres 2 patra:-/
Resim to pac nekdy je obraz dost kostickovanej a nebo to nenajde vubec signal. ale dela to obcas ale dost me to sere:-/
o 06.04.2016, 20:40 | kozlustechnykus
S TV jsem mel taky problem a co jsem tak zjistoval, tak nejlevnejsi cesta je sehnat nekoho, kdo ti primo na strese zmeri signal, doporuci antenu, zesilovac a filtry, ktere ti prijimanej signal orezou jen na tu TV cast. Ruseni od wifi, mobilnich operatoru a ruznych odrazu uz je dost problem. Proto mereni primo na strese a system na miru. Ja jsem skoncil u O2 TV po kabelu :)
o 06.04.2016, 20:45 | P.E.T.R
Anténa na vstupu k6-12 je určitě k ničemu, tu můžeš odpojit. Pokud je tam novej kabel od satelitu, tak se nechá použít i pro pozemák, stačí dát na půdě slučovač TV/SAT a obojí pustit po jednom kabelu, v bytě si to pak zas rozdělíš.

Ono může být problém klidně v anténě, kdoví, co tam vlastně máš. :) Nebo vyměň alespoň kabel od antény do zesilovače, případně i jinou anténu. Kdybys měnil anténu, tak koupit určitě anténu bez zesilovače, nekupuj s vestavěným zesilovačem. Stejně tak tam prostě může být mizerný signál a nepomůže ti vůbec nic.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3339 sekund.