Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dotaz - mizející aplikace na Androidu 6.0

o Navštíveno 3080x o
o 06.04.2016, 20:03 | tykeev
Ahoj všem, mám problém a bohužel ani po usilovném googlení jsem nenašel řešení / příčinu a vrtá mi hlavou, kde je problém.

Mám mobilní telefon LG G4 s aktuální verzí Androidu 6.0.

Dnes se mi stalo to, že mi bez mého vědomí z telefonu zmizelo několik aplikací. Nejen ikony, ale aplikace jsou naprosto odinstalované.

To samé se mi stalo již jednou v minulosti na stejném telefonu, tehdy ale ještě na verzi 5.5.

Pokaždé zmizí stejné aplikace = ČSFD, Perfect Keyboard, mBank, AirBank a ještě nějaké, teď si ale nevzpomenu, co dalšího zmizelo :-/

Pokud dokážete kdokoli poradit, čím je to způsobeno a jak tomu zabránit, byl bych Vám moc vděčný.

Předem díky

foto k příspěvku  od tykeev

o 06.04.2016, 20:22 | dj.DEKL
Co paměťovka ?
o 06.04.2016, 20:56 | mrazik
Taky to vidim na pametovku.
o 06.04.2016, 21:13 | tykeev
No, vtip je v tom, že žádnou přídavnou paměťovku v telefonu nemám.
o 06.04.2016, 21:57 | Mr.Scully
Mně se jednou za čas stane, že něco zmizí (tak jedna aplikace za půl roku), přičítám to osobně tomu, že je to chyba daného výrobce aplikace, že prostě se aktualizuje a není kompatibilní s danou verzí OS, tak se odinstaluje... nebo nevím :) Týká se to podle mě pořád stejných konkrétních aplikací, taky mám takové dvě nebo tři a ČSFD je myslím mezi nima.
o 08.04.2016, 13:50 | Bucci
mám taky G4 (na 20D - 6.0) a bez sebemenšího problému, možná bych zkusil HR nebo restore přes LGUP a pak načisto, třeba tam máš nějakýho brouka...

respektive z těch tvejch apek používám vlastně jen AirBank, ale vše je plynulé, stabilní atd...
o 08.04.2016, 14:58 | muSlim
Úsmevné :-D
o 08.04.2016, 16:19 | CRK
muSlimák: Už jsem tě čekal :D
o 08.04.2016, 16:56 | CRK
a tohle je taky úsměvné nebo už k pláči? :)))
[ Link ]
o 08.04.2016, 21:52 | Proffesor_W
Problém: Bluetooth nefunguje

LOL
o 12.04.2016, 21:36 | CRK
muSlimák: Už tě nečekám :D

Proffesor_W: a nepoučej se :)
[ Link ]
o 12.04.2016, 22:32 | muSlim
2 CRK: zvláštne že komentuješ v threade kde niekto píše o osobnej skúsenosti s mrdkosystémom a vytiahneš článok o "vraj problémoch" o ktorých som ani ja ani nikto z kamarátov vlastniacich 6S nepočul. Ešte sem niečo zaujímavé napíš :-)
o 12.04.2016, 23:35 | CRK
muSlimák: klasické popírání applistů :D
...ale ty stránky jsou od příznivců těchto zázraku a ne od odpůrců, takže ať si to každej přebere jak chce :)))
o 12.04.2016, 23:47 | Mr.Scully
Mně zrovna asi před 4 dny někdo psal, proč mu v jablku nefunguje otevírání odkazů na internetu - asi myšleno v Safari (viz ten bug reportovaný na idnes), tak jsem skoro lehnul smíchem. Člověk by řekl, že tak uzavřený systém, který v podstatě nic moc neumí, by mohl aspoň mít vychytané chyby.
o 13.04.2016, 06:19 | muSlim
Pravili ľudia ktorí vedia o kódovaní a OS všetko. Mimochodom ten bug s odkazmi bol práve kvôli dementnému developerovi ktorý sa do polootvoreného priestoru snažil narvať niečo s čím tak nejak nepočítali - daň presne za to že ich pustili tam kam predtým nemali prístup.

CRK ja nepopieram, nikdy som netvrdil že je dokonalý, ale _samovoľné_ miznutie aplikácií? To mi fakt pripadá úsmevné...
o 13.04.2016, 07:21 | tykeev
Jen doplním, že po restartu telefonu jsou aplikace zpět.

Vypadá to na nějakou chybku v telefonu či co....
o 13.04.2016, 08:16 | muSlim
2 tykeev: skôr by som to nahlásil, predpokladám že aj Google má pre droida niečo ako podporu kam posielaš chyby alebo žiadosti o vylepšenie systému (alebo prismo výrobca telefónu?)...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3901 sekund.