Navštíveno 3922x

11.04.2016, 17:52 |
Verano | Upraveno: 2016-04-11 17:52:34
nemáte někdo zkušenosti a tip na nějakou auto kosmetiku??nejlépe nějakou sadu včetně vosku??
Tohle nebo cokoliv od Meguiars osobně vyskoušeno vic produktu a super.
[ Link ]
S autokosmetikou je to vždycky o osbních preferencích - po letech zjistíš, že to všechno funguje plus mínus stejně...
Ze startovacích sad jsou fakt prozatím nejvýhodnější asik pakety od Meguiar's:
New car kit - dobrá sadička včetně umejvací rukavky a sušícího ručníku atp:
[ Link ] A paint restoration kit- další zajímavá včetně claye atp...:
[ Link ] Já začínal kdysi oběma ;-)
díky jdu to hned objednat

11.04.2016, 19:32 |
Tuner#2 | Upraveno: 2016-04-11 19:32:56
Já bych počkal i na názor Soraye, ten startovací kit je fajn, ale není to na moc aplikací. Já raději koupil extra a vím, že to mám na x let...
[ Link ]
No reálně mi to vyšlo u Brouka na cca rok a půl ;-) jde o to, že si uděláš základní investici i do hader... A za tu cenu dostaneš i produkty - pak si dokoupíš/vozkoušíš další/jiné... Nechápu proč do toho ostatní výrobci neskočí do těchto entry balíčků
Ja doporucujem jedine Meguiars,mam ru sadu na nove auto uz skoro rok a auto umyvad dost casto a este nieco vydrzi,vsetke pripravky maju okuzlujucu vonu a skvely vysledok

11.04.2016, 21:08 |
Toxxx
nebsterish: to je tím, že jsi nezkusil nic jiného, Meguiars je fajn, ale rozhodně to není nic špičkového za tu cenu, sám ho rád používám, ale jsou mnohem lepší výrobky za srovnatelnou cenu. Problém u nich často je, že vše dobré ruší a nahrazují nesmysly.
Celosvětově velmi populární leštěnka i s karnaubským voskem je Auto Finesse Tripple
[ Link ] Zajímavá věc Handi Puck
[ Link ] a k tomu Microfiber Spod Pad
[ Link ] Těch věcí je samozřejmě podstatně více, ale na takotéto domácí kvalitní leštění by ti měl Tripple bohatě stačit.

12.04.2016, 10:49 |
soray Megs není špatný, ale cena/výkon nic moc. Když už, tak zajímavá je spíš profi řada. Jak tu zaznělo, za podobné nebo menší peníze se dají sestavit sady např. od Dodo, Valetpro, Gyeon apod. Sadu je nejlepší sestavit po nějaké konzultaci přesně dle potřeb a cenové představy konkrétního zákazníka.
Soray: draku už se dá sestavit takovejhle starter pack od jiných značek? Pokud ano, Prosím pověnuj se tomu a nachystej jednu dvě takovýhle sadičky... Ať mám na výběr pro lidi co chcou začít... Kujů...

12.04.2016, 14:39 |
soray Písnem si na mail nebo FB, ideálně nahoď nějaké cenové relace těch sad :)

12.04.2016, 14:42 |
Adler Soray: taky by me zajimal nejaky startovaci balicek ekvivalent k Meguiar's jak postoval Luke-Jeep. ideálně v podobné cenovce
Nápodobně. Já jsem tedy s Meguiar's spokojenej. Defakto první seznámení s něčím lepším než jar, voda a turtle wax :-) Ale pokud je možnost nějaké ještě lepší volby, tak sem s ní.
Používal jsem to na hodně zašlé laky a byl jsem s výsledkem spokojenej. Nemám "leštěnky", ale obyč denní káry.

12.04.2016, 15:05 |
soray Adler: Máš to v mailu :)

12.04.2016, 15:17 |
soray Je to tam.

13.04.2016, 06:41 |
Lubak Muzu poprosit taky info do emalu? Diky
mohu poprosit taky o info do mejlu.Diky

13.04.2016, 11:13 |
soray Máte to tam.
Díky.Nevim proč,ale Seznam to hodil do spamu

13.04.2016, 22:29 |
soray Jak nemyslí? :-D
"Písnem si na mail nebo FB, ideálně nahoď nějaké cenové relace těch sad :)"
Píšu na FB ;-)

14.04.2016, 08:51 |
kuja soray: Moh bych taky poprosit ten bundle na mail? Diky.
soray
Asi toho máš hodně. Ještě jsem ti psal poslední mail ohledně leštiček......pak už ti dám pokoj. Díky.

14.04.2016, 21:03 |
soray Byl jsem celý den mimo Prahu, kouknu na to za chvíli :)

14.04.2016, 23:23 |
soray Kam jsi psal? Poslední mail mám s těmi leštičkami a na ten jsem odpovídal včera, posílal jsi ještě něco?

15.04.2016, 19:16 |
Lubak Mozna to ma v spamu,me mejly od tebe padaji take tam;)

15.04.2016, 23:29 |
soray Lubak: Díky za upozornění, nahlásím to poskytovateli ať mi to vysvětlí - dělali nějaké úpravy s mailservery.