Navštíveno 2657x

17.04.2016, 08:37 |
Mafox Na stání, 1700Kč/Kus

17.04.2016, 08:49 |
Mafox liska.m@gmail.com
tel. 776 898 353
Já mám volný na Iron Maiden, kdyby někdo chtěl, něco mi do toho vlezlo, pc 1700 na sezení, dohodou

19.04.2016, 09:51 |
Mafox prodáno

Mafox prodáno

Mafox prodáno

Mafox prodáno
koukam, ze jdou na dracku :-)
Buh vi jestli lidi vedi, ze si kupuji listky na Axela Rose :D

19.04.2016, 17:56 |
Zdeny60 | Upraveno: 2016-04-19 17:57:54
Ty woe, dát za lupen na rivajvl 17 kilo je síla:-))))))na to já chodím zadara:-¨)))
GNR je moje krevni skupina - jeste teda v puvodni sestave, takze nastolim otazku, v cem je Axl spatnej ? Nechci rejpat, ale zpiva snad spatne ?
Já jsem třeba rozený rocker, ale osobně neznám nepříjemnější hlas (mečení, skřeky) než Axla. Je mi to fakt pocitově nepříjemný.
Tak to se můžeme jen dohadovat jestli hůř mečí Axel Rose nebo Brian Johnson, oba maj na svý mečení copyright :-D Obě kapely mám rád, schéma muziky je u obou trochu odlišný, Guns jsou trochu barvitější, zato ejsíci vsází hlavně na rytmus a hrajou hrozně rovně, kytary hrajou pomalu furt to samý co basa, jenom vejš. Ale za sebe, asi bych na ejsíky s jiným zpěvákem nešel a kor ne za plnou cenu, je to prostě šaškárna.
kdybych byl skalni fanda a mel za sebou par koncertu v origo sestave, tak bych byl asi pri nejmensim zvedavej, jake to bude a Axelem.
Pro novacka* to asi bude horsi, ale na druhou stranu - lepsi uz to nejspis nikdy nebude.
Narovinu, když si budu chtít poslechnout Axla, tak si zajdu na GnR. Lístky jsem taky prodal.....tohle mě nasralo.
Já se zase ze zvědavosti zajdu podívat, ale je fakt, že mě to sere taky. Jinak pro mě hlas, který mi doslova trhá uši je Ozzy - sory Crimson :):)
RedBaron - máš pravdu, ale však já bych na AC/DC taky nešel kvůli Johnsonovi, ani kvůli jejich jednoduché a čitelné hře, ale prostě jen kvůli tomu, že je to dobrá show :-) Nikdy to nebudou mistři kytar ani hlasu, je to prostě jen takovej říznej rock'n'roll a nic proti tomu, takový kapely jsou fajn :-)
Uvidím, jestli se budou lístky prodávat za pár kaček, tak možná zajdu ze zvědavosti. Dost lidí Axla nezkousne a lístky prodává. Beztak se zase na Axla bude dvě hodiny čekat, než dokouká na hotelu nějakej seriál :-D
Roli tu bude hrát i nešťastná vzpomínka na to, kterak Axl už tady jednou Čechy trochu naštval když se na pódiu objevil o dvě hodiny pozdějc a totálně na maděru :-D