Navštíveno 2514x

21.04.2016, 07:18 |
rcman Ahoj,
mohl by mě tady někdo ochotný poradit před koupí staršího iPadu...?
Mám nabídku asi 4ks od různých prodejců. Jedná se většinou o iPad 2 mini. Pak jeden iPad 4. Funkčně nebo softwarově si myslím že se tak zběžně dá vyzkoušet jak přístroj funguje. Baterku a její výdrž na místě asi těžko odhadnu...
Zajímá mě hlavně jak od sebe poznat iPad 1,2,3,4 Air apod. Jedinné co na první pohled asi poznám je normální iPad a mini.
Dá se někde v nastavení najít jaký přesně model mám v ruce? Nebo vyvoláním ňákého servisního menu...?
Předem děkuji za rady.

21.04.2016, 08:10 |
kuja Da se to poznat celkem jednoduse. Nastaveni > Obecne > Informace. Tam je typ iPadu a dle googlu se da dodhledat, co to je za model. Podvrhnout se to neda.
iPad 4 bych vynechal, jeto posledni 32bit iPad a pomalu mizi podpora. Ja mam 2 roky iPad 2 Mini a sel bych spis do nej, pripadne do prvniho Aira.
Urcite dat pozor na to, jestli nebyl padlej, nejsou potukany rohy atd. Jinak pri normalnim pouziti se tomu vicemene nema co stat. Maximalne si vzit lupu a baterku a zkontrolovat jack a nabijeci konektor, jestli nenesou znamky koroze.Vyzkouset WIFI, 3G pokud ma,predni, zadni kameru, multidotyk a to je tak v kostce vsechno.

21.04.2016, 08:14 |
rcman Kuja: Děkuji za pomoc. Ještě k tomu 3,5Jacku. Kdysi jsem něco zaslechl o tom že má Apple v těhle konektorech kontrolu, když byl přístroj utopenej. To pak vtom konektoru je vidět ňáká barva, nebo něco podobného?
V tomhle odkaze se dozvis uplne vsechno
[ Link ]
jako ostatní plus bych vypíchl kontrolu zámku aktivace (iCloud zámek)