Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nejde se připojit přes wifi

o Navštíveno 2222x o
o 21.04.2016, 09:57 | Collin
Máme v rodině další mobil.. Problém je v tom,že nenajde domácí wifi.. Všechny ostatní ano,ale u nás ani tuk.. Nefunguje to jen na novém tel.. Další pc,tel,se připojí.. V čem to? Nedaří se mi to rozluštit.. ?

o 21.04.2016, 19:08 | Collin
Po delším pátrání na guglu vyřešeno..
o 21.04.2016, 21:09 | 626rs
A kde byl problém? Mám, nebo spíš měl jsem starší TP-Link router a podobný problém. Všechna zařízení v pohodě ale nový tablet s Win 10 nic (ani muj, ani přítelkyně, ale mobily a starý notebook v pohodě). Když náhodou wifi na tabletu jela, tak např. 0,1 Mbit. Měl jsem nastavené automatické DHCP tak jsem zkoušel manuální nastavení a každému zařízení v rodině jsem na jeho MAC nastavil vlastní IP. Nepomohlo. Zkoušel jsem veškerá nastavení a nakonec to vyřešila koupě nového routeru, což řešilo i jiný problém a to slabý signál toho starého. Na problém jsem dodnes nepřišel.
o 21.04.2016, 22:48 | Collin
Musel sem přenastavit router zn. Zyxel.. Nějaké nastavení kanálu či co.. Prej hodně často je na kanálu 13.. Měl sem nastavení kanálu automaticky.. Dal sem tam kanál 11 co psali lidi na netu.. Pak přidat novou síť,aktualizovat a hned naběhla naše WiFi v nabídce..
o 22.04.2016, 01:08 | Mr.Scully
Něco podobného se mi stalo, když jsem jeden starší mobil resetoval do továrního nastavení. Najednou našel deset wifin všech sousedů, ale tu naši jedinou metr vzdálenou s nejsilnějším signálem ne :-D Ostatní mobily naprosto v pohodě. Vzdal jsem to, mobil šel stejně z domu, ale je to pro mě záhada doteď.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1658 sekund.